Se intampla de multe ori sa ai oaspeti pe nepusa masa iar in casa e debandata totala? Ori sa ai un eveniment chiar atunci cand masina e plina de murdarie? Ei bine, cateva trucuri despre cum poti scapa rapid de orice dezordine sunt intotdeauna binevenite.

Bineinteles, nu pornim la drum cu mana goala, caci de data aceasta, utilizarea periilor de curatenie e obligatorie. Prin urmare, ar fi bine sa alegi chiar acum cel putin o perie pentru curatenie, pe care o poti utiliza cu usurinta atunci cand esti in limita de timp sau fara chef de munca!

Avantajele periilor de curatenie si motivele pentru care merita sa le cumperi

  1. Sunt disponibile in diverse tipuri, ceea ce inseamna ca le poti folosi pentru fiecare colt al casei tale

Incepand cu periile de la Cleanexpert pentru pardoseala, pentru indepartarea parului de animale, pentru tapiterii si pana la perii pentru spalarea autovehiculelor, ai o gama suficient de larga de unde poti alege obiectele de curatenie necesare pentru a curata rapid locuinta, curtea, garajul sau autoturismul. Extra avantaj: atunci cand ai la indemana o perie de spalat auto economisesti timp, dar si bani. In cateva minute poti scoate murdaria din masina, fara sa mai fi nevoit sa mergi la o spalatorie auto.

  1. Sunt practice

Stii momentul acela cand folosesti aspiratorul iar anumite locuri sunt greu accesibile? Cu ajutorul unei perii de dimensiune mica, poti accesa orice colt al casei tale pentru a indeparta intreaga murdarie. In plus, e mult mai usor sa folosesti o perie de curatenie, deoarece, pe timp de criza, te poti axa strict pe locurile unde observi ca este murdarie.

  1. Sunt accesibile

Periile de curatenie au un pret foarte mic, raportat la preturile celorlalte electrocasnice de curatenie, motiv pentru care sunt accesibile oricui. Au si o durata lunga de viata, fiind rezistente la diverse suprafete si pentru multiple utilizari.

  1. Se depoziteaza usor

Avand marimi reduse fata de electrocasnicele de curatenie, nu ocupa atat de mult spatiu. Astfel, pot fi depozitate in locurile stramte, intre pereti si dulapuri sau oriunde este un loc neutilizat.

  1. Sunt compatibile cu toate tipurile de cozi si manere

Acesta este inca un avantaj al periilor de curatenie de la Cleanexpert. Compatibilitatea cu toate tipurile de cozi si manere reprezinta o economie financiara pe termen lung. In cazul in care periile s-au deteriorat, nu trebuie sa inlocuiesti si coada sau manerul. Acelasi lucru este valabil si in cazul in care ti s-a rupt manerul sau coada. Inlocuiesti doar elementul de sustinere.

Acum ca am stabilit ce instrument poti folosi pentru a face rapid ordine in casa sau in masina, urmatorul lucrul pe care trebuie sa il tii minte este faptul ca legea gravitatiei se aplica si in cazul murdariei si prafului. Asadar, incepe intotdeauna de sus!

Daca faci o lista de control, poti elimina sarcinile care nu sunt necesare atunci cand esti pe graba. In principiu, ocupa-te de praful de pe mobila, de ordonarea obiectelor si, nu in ultimul rand, de curatarea pardoselii. E minimul necesar de care ai nevoie atunci cand faci totul in fuga.