Pentru ca masinile electrice si alte vehicule cum sunt trotinetele sau motocicletele functioneaza electric si au nevoie de o statie de incarcare, cumpararea propriilor statii de incarcare electrice se va dovedi o solutie extrem de utila pentru un numar foarte mare de persoane. Iti prezentam toate motivele pentru care o astfel de statie este cea mai buna optiune pentru tine.

  1. Statii de incarcare electrice rapide si sigure

Cele mai multe statii de incarcare electrice pe care le gasesti sunt rapide si sigure. Vei incarca cu pana la 8 ori mai repede decat atunci cand folosesti o priza clasica. Statiile pe care le cumperi vin cu certificare CE si au 2 ani de garantie, insa le poti prelungi garantia la 5 ani.

  1. Statiile de incarcare electrice sunt potrivite pentru orice model si marca auto

Statiile pentru incarcare electrice sunt potrivite pntru o gama foarte variata de puteri de la 3.7 si pana la 22 kW. Astfel, indiferent de tipul de masina pe care il ai vei reusi cu siguranta sa o incarci rapid si eficient utilizand o statie electrica, fara sa mai fie necesar sa mergi la o statie publica unde sa astepti la coada sau sa parcurgi un drum foarte lung in acest sens.

  1. Smart Charginc

Statiile de incarcare electrica optimizeaza si distributia puterii disponibile din statiile de incarcare intr-un mod eficient si foarte flexibil si totodata determina si o operare foarte usoara si configurarea rapida a statiei de incarcare.

  1. Backoffice premium

Cu ajutorul platformelor speciale de cloud management care te ajuta sa urmaresti si sa gestionezi utilizarea statiilor de incarcare, iti este acum mult mai usor sa obtii cele mai bune solutii pentru tine. In plus, poti comanda statia de la distanta de pe telefon, in cel mai sigur mod.

  1. Iti vei incarca masina cu economie

Avand propria statie de incarcare, masina ta va fi incarcata cu economie pentru ca nu trebuie sa platesti nimic in plus, in afara de costul curentului utilizat. Spre deosebire de alte locuri in care cel mai sigur vei plati o taxa pentru a iti incarca masina si trecand totodata peste statul la coada, cu siguranta tipul acesta de statie de incarcare se va dovedi cea mai buna solutie pentru tine.

Avand in vedere faptul ca statiile de incarcare auto sunt foarte eficiente si incarca rapid,  a avea o astfel de statie acasa este cea mai buna solutie pentru tine. Tot ce trebuie sa faci este sa respecti pasii pe care producatorul ii indica in manual si sa configurezi statia de incarcare pentru a se potrivi neovilor tale specifice. Astfel vei reusi sa iti incarci masina ori de cate ori ai nevoie, fara probleme. In final, alegerea masinii electrice este o decizie ce depinde, in mare msura, de bugetul pe care il ai disponibil.