Cadourile din luna martie reflectă apreciere și admirație, dar și demonstrează femeilor cât de importante sunt. În mediul de business, 8 martie reprezintă cea mai bună ocazie de a pune în aplicare strategia de cadouri. Cum se aleg cadourile corporate de 8 Martie? Pentru a alege cu grijă un cadou business trebuie să îți cunoști destul de bine colegele, partenerele de afaceri și angajații. În caz contrar, ai fi tentat să faci alegeri nepotrivite și chiar să te afli într-o situație jenantă. Cadourile de tip business pot fi individuale sau colective. Cele individuale s-ar adresa fiecărui angajat în parte, iar cele colective ar bucura întreaga echipa. Acordă atenția binemeritată cadourilor personalizate de 8 martie pentru că acestea motivează angajații și îi fac să aprecieze și mai mult compania în care lucrează. Desigur că este un gest frumos ca acest cadou personalizat să fie însoțit de un buchet de flori frumoase de primăvară, intens parfumate. În cazul cadourilor oferite în mediul business, sunt foarte importante rafinamentul și calitatea. În lipsa lor angajatele se vor simți neglijate și chiar ofensate în unele cazuri de un cadou ieftin și de duzină. Iată 5 idei inspirate de cadouri pentru 8 martie: 1. Un expressor de cafea Dacă angajații nu au un expressor de cafea de calitate, ziua de 8 martie este momentul ideal de a le face un astfel de cadou. Aceștia vor aprecia gestul, în special dacă iubesc să savureze o cafea bună împreună pentru a-și spori forța de muncă. Pauza de masă este și un moment foarte bun pentru socializare, iar discuțiile deschise în jurul unei cafele rafinate sunt întotdeauna binevenite. 2. Vouchere în funcție de pasiunile lor sau chiar un card de vacanță Toți angajații așteaptă cu nerăbdare momentul vacanței, de aceea aceste cadouri vor fi cu siguranță apreciate, fie că este vorba de cazare, masă, transport sau agrement. 3. Cadou cultural care să reunească gusturile și pasiunile echipei Un astfel de cadou se pretează atât pentru cărți, filme, teatre, concerte, spectacole, cât și pentru expoziții, târguri sau parcuri tematice. Dacă ai persoane iubitoare de vin, le poți oferi seturi de vin cadou personalizate pe care le găsesti într-o ofertă variată onine. Fiecare angajat poate găsi ceva util și se poate bucura din plin de pasiunea lui. Acest cadou poate crea experiențe memorabile. 4. Cadouri personalizate Angajații vor fi foarte încântați să primească astfel de cadouri pentru că acest lucru reflectă o grijă în plus și bineînțeles originalitate. Poți opta pentru sacose panza personalizate pe care le poți comanda online sau alte produse personalizate cum ar fi cănile, tricourile sau termosurile. 5. Un cadou creat de la zero de tine Dacă îți apreciezi echipa și ții cont de particularitățile fiecărui angajat ai putea să creezi și singur cadouri inedite. Acestea ar trebui să cuprindă toate aprecierile tale pentru munca lor, dar și un mix de lucruri utile și practice, cum ar fi coșurile cadou, care pot fi extrem de creative.

Cadourile din luna martie reflectă apreciere și admirație, dar și demonstrează femeilor cât de importante sunt. În mediul de business, 8 martie reprezintă cea mai bună ocazie de a pune în aplicare strategia de cadouri.

Cum se aleg cadourile corporate de 8 Martie?

Pentru a alege cu grijă un cadou business trebuie să îți cunoști destul de bine colegele, partenerele de afaceri și angajații. În caz contrar, ai fi tentat să faci alegeri nepotrivite și chiar să te afli într-o situație jenantă.

Cadourile de tip business pot fi individuale sau colective. Cele individuale s-ar adresa fiecărui angajat în parte, iar cele colective ar bucura întreaga echipa. Acordă atenția binemeritată cadourilor personalizate de 8 martie pentru că acestea motivează angajații și îi fac să aprecieze și mai mult compania în care lucrează.

Desigur că este un gest frumos ca acest cadou personalizat să fie însoțit de un buchet de flori frumoase de primăvară, intens parfumate. În cazul cadourilor oferite în mediul business, sunt foarte importante rafinamentul și calitatea. În lipsa lor angajatele se vor simți neglijate și chiar ofensate în unele cazuri de un cadou ieftin și de duzină.

Iată 5 idei inspirate de cadouri pentru 8 martie:

  1. Un expressor de cafea

Dacă angajații nu au un expressor de cafea de calitate, ziua de 8 martie este momentul ideal de a le face un astfel de cadou. Aceștia vor aprecia gestul, în special dacă iubesc să savureze o cafea bună împreună pentru a-și spori forța de muncă. Pauza de masă este și un moment foarte bun pentru socializare, iar discuțiile deschise în jurul unei cafele rafinate sunt întotdeauna binevenite.

  1. Vouchere în funcție de pasiunile lor sau chiar un card de vacanță

Toți angajații așteaptă cu nerăbdare momentul vacanței, de aceea aceste cadouri vor fi cu siguranță apreciate, fie că este vorba de cazare, masă, transport sau agrement.

  1. Cadou cultural care să reunească gusturile și pasiunile echipei

Un astfel de cadou se pretează atât pentru cărți, filme, teatre, concerte, spectacole, cât și pentru expoziții, târguri sau parcuri tematice. Dacă ai persoane iubitoare de vin, le poți oferi seturi de vin cadou personalizate pe care le găsesti într-o ofertă variată onine. Fiecare angajat poate găsi ceva util și se poate bucura din plin de pasiunea lui. Acest cadou poate crea experiențe memorabile.

  1. Cadouri personalizate

Angajații vor fi foarte încântați să primească astfel de cadouri pentru că acest lucru reflectă o grijă în plus și bineînțeles originalitate. Poți opta pentru sacose panza personalizate pe care le poți comanda online sau alte produse personalizate cum ar fi cănile, tricourile sau termosurile.

  1. Un cadou creat de la zero de tine

Dacă îți apreciezi echipa și ții cont de particularitățile fiecărui angajat ai putea să creezi și singur cadouri inedite. Acestea ar trebui să cuprindă toate aprecierile tale pentru munca lor, dar și un mix de lucruri utile și practice,  cum ar fi coșurile cadou, care pot fi extrem de creative.