5 Cupluri celebre care refuza sa-si oficializeze relatia in fata altarului

Exista cupluri celebre care refuza sa isi oficializeze relatia in fata altarului. Acest lucru creeaza controverse atat in randul fanilor cat si in presa.  Motivele nu sunt intotdeauna dezvaluite, astfel ca urmaritorii sunt din ce in ce mai curiosi.  Daca iti doresti sa afli ultimele noutati din lumea showbiz-ului, citeste stirile mondene. 

 

 In acest articol iti vom face o scurta prezentare a celor mai cunoscute cupluri care nu si-au dorit casatoria!

 

1. Oprah Winfrey si Stedman Graham. Si pe site-ul lacafele.ro se vorbeste despre acest subiect

In anul in care a debutatThe Oprah Winfrey Show”, celebra prezentatoare a avut norocul sa isi intalneasca si sufletul pereche. Cei doi sunt impreuna de peste 30 de ani, au fost chiar si logoditi, dar au decis pe neasteptate sa anuleze marele eveniment. Winfery afirma ca viata ei ar fi capatat o cu totul alta turnura si ca probabil, daca s-ar fi casatorit, ea si partenerul ei nu ar mai fi fost impreuna pana in prezent.

 

2. Eva Mendes si Ryan Gosling –  si pe site-ul lacafele se vorbeste despre acest subiect

Eva Mendes si partenerul ei s-au cunoscut in 2011 pe platourile de filmare ale  „The Place Beyond the Pines”. Inca de pe atunci au format unul dintre cele mai reusite cupluri din lumea mondena si cu toate acestea niciodata nu a venit vorba despre casatorie. Acestia isi tin viata private departe de ochii publicului, fiind impreuna de peste 10 ani.

 

 3. Rose Byrne și Bobby Cannavale

Cei doi actori celebrii sunt impreuna inca din 2012 si au impreuna doi copii: Rafa si Rocco Cannavale. Chiar daca viata lor de cuplu pare perfecta, Rose si Bobby au ales sa nu isi oficializeze relatia in fata altarului. Cu toate astea, in public se refera unul la altul ca sot si sotie.

 

4.  Rosie Huntington-Whiteley și Jason Statham

Celebra Rosie Huntington si iubitul ei formeaza unul dintre cele mai reusite cupluri de peste 10 ani. Acestia au impreuna doi copii si par foarte multumiti de relatia lor. Rosie spune intr-unul dintre interviurile ei ca de obicei cuplurile care sunt impreuna de mult timp simt o anumita presiune sa se casatoreasca, insa pentru ea păstrarea armoniei in familie este mult mai importanta decat un act oficial.

 

5. Sandra Bullock și Bryan Randall

Sandra Bullock a mai avut parte in trecut de o casnicie care a esuat. Aceasta l-a cunoscut pe Bryan in anul 2015 si de atunci cei doi formeaza un cuplu cunoscut. Actrita nu isi doreste sa se casatoreasca si afirma ca nu un document este cel care o transforma intr-o partenera potrivita.

In ultimul timp, exista din ce in ce mai multe cupluri care refuza sa se casatoreasca.Motivele pot fi diverse si de multe ori celebritatile nu dau prea multe detalii despre alegerea lor de a nu oficializa relatia in fata altarului. Multi considera ca odata cu casatoria apare si o presiune intre cei doi parteneri. Daca iti doresti sa afli povestile mai multor cupluri si pe site-ul lacafele.ro se vorbeste despre acest subiect!