Vedetele au defilat pe covorul roşu al Galei Primetime Emmy 2015 în creaţiile designerul român stabilit la Hollywood, Lorena Sârbu.

Printre cele care au strălucit pe covorul roşu în rochiile designerului s-au numărat: Felicity Huffman, Peyton List, Penelope Ann Miller, Gina Rodriguez şi Beth Behrs.

Beth Behrs. Actriţa a făcut impresie pe covorul roşu la Gala Emmy din acest an cu o rochie scurtă neagră semnată de designerul român Lorena Sârbu. Ţinută face parte din Colecţia Resort 2015/201 by Lorena Sârbu.

Felicity Huffman. Nu este pentru prima dată când actriţa din celebrul serial „Neveste Disperate” a optat pentru o creaţie a designerului român stabilit la Hollywood. Rochia neagră cu detalii fine de dantelă a pus în valoare trupul bine lucrat al lui Felicity.

Penelope Ann Miller. Nominalizată la Emmy anul acesta pentru show-ul „American Crime”, Penelope Ann Miller a făcut furori în rochia tip sirenă cu aplicaţii valoroase, din colecţia Resort 2016, semnată de Lorena Sârbu.

Gina Rodriguez. Gina a ales din colecţia designerului Lorena Sârbu o rochie roz din voal, cu aplicaţii care dau o notă specială ţinutei, în context cu evenimentul de amploare care are loc la Los Angeles în această perioada a anului.

Peyton List. Actriţa a optat şi ea anul acesta pentru o rochie semnată de Lorena Sârbu. Peyton List a atras toate privirile în rochia ei scurtă din mătase cu dantelă neagră. Ţinută face parte din Colecţia Resort 2015/2016 by Lorena Sârbu.

Printre vedetele care au purtat ţinute semnate de Lorena Sârbu, designerul român stabilit la Hollywood, se numără Jennifer Lopez, Liz Hurley, Barbra Streisand, Olga Kurylenko, Eva Longoria, Sofia Vergara, Britney Spears, Nicole Richie, Carmen Electra, Lindsay Lohan, Toni Braxton şi multe alte nume cunoscute.