Ce accesorii baie ai la dispoziție pentru o amenajare modernă? Care sunt variantele pe care Laguna ți le poate oferi? Iată mai multe informații care te-ar putea interesa!

După o zi aglomerată, încărcată de sarcini, atât la job, cât și în ceea ce privește activitățile extra serviciu, legate de familie, activități cu cei mici sau ieșiri cu prietenii, cel mai așteptat moment este cel al întoarcerii acasă. Acasă, acolo unde  poți să te detașezi de toate problemele întâlnite peste zi, unde se topesc toate energiile negative, unde poți să te relaxezi cu adevărat, este locul creat după propria viziune, în funcție de necesități și stilul personal în materie de amenajări interioare.

Astăzi ne permitem să creăm din acasă un loc de vis, oferta de materiale pentru amenajări exterioare și interioare este foarte vastă, începând cu materiale de construcție convenționale, gresie, faianță, obiecte și accesorii sanitare, mobilier, textile, până la obiectele pentru decor. Fiecare încăpere trebuie astfel concepută, amplasată în interiorul casei, decorată încât să-și înplinească utilitatea, să ne aducă satisfacția unui lucru bine făcut, să ne dea încă de la intrarea în casă senzația de întoarcere în propriul rai. Și ca orice reîntoarcere acasă, după o zi grea, aglomerată, primul lucru ce ne vine în gând este să ne aruncăm hainele de pe noi și să intrăm sub duș, să facem o baie caldă și relaxantă.

Primul impact este cu încăperea de baie, relaxarea este deplină nu numai dacă faci un duș confortabil, ci și satisfacția vizuală, modul cum baia este concepută, amenajată, cum sunt dispuse obiectele sanitare, respectiv lavoarul, cada sau cabina de duș, vasul de toaletă și bideul, dar și accesoriile. Accesoriile au un rol esential în amenajarea camerei de baie, trebuiesc alese în ton cu stilul în care este concepută aceasta, retro sau modern, în funcție de dimensiuni, dar și de culorile și imprimeurile alese pentru gresia și faianța care îmbracă pereții și podeaua băii tale. Sunt cele care întregesc un aspect desăvârșit al încăperii, dar au și o utilitate considerabilă fară de care baia ta nu ar fi completă și la fel de utilă. Atunci când te gândești să îți reconstruiești sau să îți renovezi baia, trebuie să iei în calcul aceste accesorii de baie, să le integrezi ca spațiu și design cu stilul pe care urmează să îl adopți în ceea ce privește gresia și faianța aleasă.

Accesorii baie poți găsi în multe magazine fizice dar și online, însă ceea ce trebuie să primeze în alegerea ta după stabilirea modelului de bază, este calitatea materialului din care sunt confecționate, calitate care asigură trăinicia produselor alese. Dacă dorești ca accesoriile tale să aibă un design de excepție, să ai la dispoziție o gamă largă de variante ale produsului de bază, să beneficiezi de calitate premium, alege magazinul Laguna. Aici reușești să achiziționezi tot ce ai nevoie pentru ca baia ta să arate impecabil, indiferent de stilul ales, iar accesoriile pentru baie nu fac excepție de la calitate.

Dar iată 5 accesorii de bază care nu ar trebui să lipseacă din nicio baie, a căror existență este total indispensabilă și care dau un aspect plăcut, armonios încăperii. Vorbim aici despre Suport stativ perie WC și suport hârtie igienică, cele care îndeplinesc două funcții în același timp și care sunt de origine poloneză, confecționate dint-un material cromat, durabil și cu un design plăcut.

Un alt accesoriu de nelipsit în amenajarea băii tale este paharul suport Deco A.B., folosit pentru depozitarea periuțelor de dinți și care este confecționat din alamă antichizată și sticlă mată. Indispensabil în baia ta este și dozatorul de săpun lichid dublu BISK, de origine poloneză, care asigură un design plăcut încăperii, dar și o igienă completă persoanelor care îl folosesc. Este confecționat din ABS acrilonitril dar tot la magazinul Laguna există și în varianta crom. Să nu uităm de săpuniera de duș Virginia, utilă atunci când te afli în cabina de duș și care este confecționată din alamă nichelată, sau etajera de colț din sticlă Futura, comercializată în două variante, alamă și sticlă mată sau crom și sticlă mată.

Acestea sunt doar o parte din accesoriile de care baia ta are nevoie pentru a fi utilă, accesorizată modern, iar tu să te bucuri pe deplin de relaxare în interiorul ei.