4 situatii in care amplasarea de chiuvete mobile se va dovedi solutia salvatoare

 

Chiuvetele clasice nu pot fi montate peste tot. Ele au nevoie de racordare la apa si la canalizare si nu pot functiona fara apa curenta. De asemenea, chiuvetele clasice sunt solutii relativ permanente, deci daca zona are nevoie de o chiuveta doar pentru o scurta perioada de timp, ele nu reprezinta o varianta viabila. Sunt mai multe situatii in care amplasarea de chiuvete mobile se va dovedi cea mai buna alegere posibila.

Chiuvete mobile pentru santiere

Lucrul pe santiere implica mult praf si necesitatea ca muncitorii sa se spele des pe maini mai ales in momentul in care mananca. Indiferent de specificul santierului si de munca prestata fiecare angajat ar trebui sa beneficieze de toate facilitatile pentru a avea o igiena corespunzatoare. Pe un santier este greu sa fie amplasate chiuvete clasice, iar sursa de apa nu este de fiecare data cea mai buna varianta pentru spalat pe maini pentru ca ofera de cele mai multe ori apa rece doar. Din acest motiv, amplasarea uneia sau mai multor chiuvete pe santier este cea mai buna solutie. Se va alege numarul de chiuvete in functie de numarul angajatilor, avand in vedere faptul ca un rezervor de apa poate fi utilizat pentru maxim 40 de spalari.

Chiuvete mobile pentru rulote

Atunci cand rulota nu este dotata cu un sistem propriu, este recomandat sa fie instalata o chiuveta mobila, aceasta fiind cea mai simpla solutie. Altfel, proprietarul rulotei poate incerca sa faca modificari ale acesteia pentru a putea amplasa o chiuveta permanenta sau va trebui sa se obisnuiasca cu ideea ca nu are o astfel de varianta. Poate fi deranjant ca in camping persoanele din rulota sa mearga mereu in locul comun pentru a se spala pe maini sau pentru a spala canile de cafea dimineata. Cu ajutorul unei chiuvete mobile, aceste probleme dispar automat pentru ca chiuveta va fi inauntru tot timpul si trebuie doar incarcata atunci cand rezervorul se goleste.

Gradinite si scoli in renovare

Pentru scoli si gradinite in renovare este recomandat sa fie amplasate chiuvete mobile. Copiii trebuie sa poata sa se spele pe maini ori de cate ori este necesar pentru a se evita imbolnavirea acestora sau aparitia unor epidemii. Daca baile inca nu sunt gata si au fost facute toalete provizorii acestea ar trebui sa fie dotate cu chiuvete mobile astfel incat cei mici sa aiba conditiile necesare pentru o igiena corespunzatoare.

Toate aceste situatii necesita amplasarea de chiuvete mobile pentru ca persoanele aflate in spatiile mentionate sa aiba conforul de care au nevoie si sa nu fie nevoite sa faca improvizatii pentru a se spala pe maini sau pentru a spala cateva cani si pahare atunci cand este necesar.