4 motive să alegi servicii de pază pentru magazinul tău

Trăim vremuri dificile în care sărăcia și rata șomajului împing tot mai mulți oameni să facă gesturi disperate. Unii ajung chiar să jefuiască magazine pentru a aduce ceva pe masa familiei lor. Dacă ai un magazin, ar trebui să te gândești mereu la posibilitatea ca într-o noapte sau chiar în plină zi cineva să încerce să îți jefuiască magazinul.

De aceea, ar fi bine să consideri contractarea unor servicii de paza pentru magazinul tău, atât pentru protecția mărfii și locației, cât și pentru cea a personalului tău.

Statisticile recente vorbesc despre un declin al sumelor investite la magazinele fizice. Mai mult, furturile afectează încercarea de a ține o afacere pe profit și a oferi cele mai bune servicii clienților săi. Este bine să investești în pază și protecție pentru a-ți menține atât produsele, cât și angajații în siguranță.

4 motive pentru care merită să alegi servicii de pază pentru magazinul tău

Poți preveni pierderile – indiferent dacă nevoile firmei tale includ prezența unor agenți de securitate sau a unor patrule mobile pentru mai multe locații sau puncte de vânzare, o firmă de pază și protecție este exact ce ai nevoie. Agenții firmei sunt special antrenați în acest sens și vor lucra proactiv pentru a te proteja de infractori. Poți alege ca agenții să fie costumați în uniforme pentru un impact mai ridicat sau chiar îmbrăcați discret pentru a te proteja de furtul interior, realizat de către proprii angajați.

Angajezi un membru imparțial al personalului – pentru a trata o situație delicată cu angajații, vei avea nevoie de o „atingere” delicată, dar fermă. Este dificil să iei decizia corectă mai ales datorită relației pe care o iei cu angajații. Prin intermediul unui astfel de agent de securitate poți putea folosi un membru imparțial al personalului care te poate ajuta să afli cine este vinovatul și să se asigure că angajatul va fi sancționat corespunzător cu fapta comisă.

Ai o legătură mai facilă cu autoritățile – dacă nu ai timpul sau disponibilitatea de a te implica direct pentru a soluționa o problemă de securitate, agenții de pază o pot face pentru tine. Dacă vei apela la www.maoprotect.ro, toate problemele legate de securitate vor fi tratate de firma cu care vei colabora, nu de tine în mod direct. Este important să îți ocupi timpul cu alte lucruri decât declarații sau drumuri inutile.

Ai parte atât de ajutor, cât și de asistență – pentru a se integra cât mai bine în afacerea ta, agenții de securitate le pot oferi clienților tăi orice tip de asistență pentru a avea o experiență cât mai bună la cumpărături. Printr-un zâmbet cald și empatie, agenții de securitate vor interacționa în mod cât mai plăcut cu potențialii tăi clienți, dar și le vor răspunde la eventuale întrebări.

Cu ajutorul unei firme de pază și securitate, magazinul tău se află în completă siguranță, iar angajații se vor simți la fel. Nu mai vorbim că în caz de divergențe, ai întotdeauna o persoan atât la locul, cât și la momentul potrivit, dar și cu experiența potrivită pentru a interveni înainte ca un lucru nedorit să se întâmple.