Pierderea persoanelor dragi declanseaza in cele mai multe cazuri sentimente de singuratate si durere, motiv pentru care se recomanda ca fiecare persoana care trece prin astfel de perioade sa apeleze la servicii funerare pentru a elimina sarcinile neplacute aferente unei inmormantari. Stresul cotidian, programul foarte incarcat si birocratia sunt cele care pun piedici majore in organizarea inmormantarilor. De aceea se recomanda apelarea la servicii funerare NON STOP imediat ce decesul a survenit.

Avantajele aduse de colaborarea cu casele de pompe funebre

Colaborarea cu o firma de servicii funerare Bucuresti asigura urmatoarele avantaje si beneficii:

Indeplinirea formalitatilor legale

Firmele de servicii funerare se ocupa de indeplinirea tuturor formalitatilor legale pentru inmormantare. In Romania, legislatia implica pe langa constatarea decesului si alte procese care tin de o inmormantare sau de pregatirea pentru aceasta. Toate aceste etape trebuie sa fie facute de specialistii din domeniu. Atunci cand sunt apelate firmele de servicii funerare este mult mai usor sa fie rezolvate toate problemele rapid si eficient.

Obtinerea rapida a ajutorului de deces

Obtinerea ajutorului de deces este foarte importanta. Dupa ce se constanta decesul de un cadru medical specializat, urmeaza sa fie eliberat un certificat constatator care are rolul de a servi, alaturi de alte acte personale, la obtinerea ajutorului pentru inmormantare. Dosarul acesta trebuie sa cuprinda si talonul de pensie al defunctului, actele care dovedesc legaturile de rudenie dintre persoana in cauza si cererea scrisa pentru a fi obtinut ajutorul de deces. In urma decesului unei persoane aflate pe teritoriul altei tari se poate face apel la firma de servicii funerare care urmeaza sa se ocupe de trupul persoanei respective pentru ca aceasta sa fie repatriata in conditii optime si intr-un timp cat mai scurt.

Firma este la dispozitia clientului permanent

Persoanele care locuiesc in marile orase stiu cat este de greu sa obtina toate obiectele si actele necesare pentru o inmormantare. Spre exemplu, persoanele din capitala aleg servicii funerare Bucuresti pentru a simplifica foarte mult operatiunile de inmormantare. O firma de pompe funebre este la dispozitia clientului in permanenta pentru toate nelamuririle si detaliile ce trebuie sa fie rezolvate. Prin urmare o firma non stop va interveni repede si eficient pentru orice schimbare apare.

Sunt asigurate toate operatiunile delicate

Firmele de servicii funerare este alaturi de persoanele apropiate in aceste momente dificile pentru fiecare etapa importanta: spalare, imbalsamare, imbracare si asezare in sicriu. Toate aceste etape vor fi duse la bun sfarsit de angajatii firmei de pompe funebre cu empatie si profeisonalism.

Sunt pastrate datinile si obiciurile romanesti

In coformitate cu traditia, la fiecare inmormantare are loc si un parastas. La dorinta clientului, acest parastas poate sa fie organizat la restaurant sau intr-o alta locatie. In functie de preferinte si de calendar se poate configura meniul, care poate fi de post sau de dulce, dar si toate obiectele, articolele necesare acestor circumstante cum sunt lumanarile, candelele, prosoapele, jerbele, coroanele si alte astfel de aranjamente. In plus, firma de servicii funerare poate ajuta si la concesionarea locurilor de veci.

https://www.funerare-ieftine.ro/