Atunci cand detii un loc de joaca si vrei sa il organizezi in mod corespunzator, ar trebui sa iei in calcul si faptul ca trebuie sa ai  si  tobogane gonflabile. Acestea ofera o serie de avantaje importante, atat pentru tine ca organizator cat si pentru copii, avantaje pe care cu siguranta le vor intelege si parintii.

Un tobogan gonflabil este usor de montat si de strans

Asa cum spune si numele sau, un tobogan gonflabil este un obiect care se umfla, deci il poti vedea ca pe un balon mai mare. Prin urmare atunci cand vrei sa il folosesti, trebuie doar sa il asezi in locul in care vrei sa fie pus si sa il umflii. Ulterior, atunci cand ai nevoie de spatiul respectiv, tot ce trebuie sa faci este sa il desumflii si sa il strangi.

Daca de exemplu organizezi petreceri la locul de joaca si ai nevoie de mai mult spatiu in care sa pui mese, iar tobogranul gonflabil nu este necesar, il poti strange si vei obtine cu siguranta locul de care ai nevoie pentru a include toti copiii de la petrecere si pentru a ii organiza mai bine. De asemenea, in locul lui poti amenaja o scena sau orice alta atractie pentru copii, atunci cand este necesar.

Toboganele mentin copiii in forma

Toti parintii sunt interesati de activitati care pot stimula conditia fizica a copilului. Un tobogan gonflabil, spre deosebire de unul clasic, se misca ceea ce face ca mai multe grupe musculare sa fie solicitate atunci cand copiii se straduiesc sa isi mentina echilibrul. Faptul ca este implica echilibrul in aceasta ecuatie, ajuta ca cei mici sa fie mai constienti de propriul corp si sa isi coordoneze miscarile pentru a nu cadea.

Toboganele gonflabile sunt mai sigure

Spre deosebire de un tobogan din metal sau de unul pe structura de lemn, un tobogan gonflabil este mult mai sigur. Copiii vor cadea de fiecare data pe moale, marginile sunt foarte inalte si cei mici nu au nicio sansa sa cada, iar cele mai multe astfel de tobogane nu au scari, copiii fiind nevoiti sa se catare si sa alunece inapoi. In cazul toboganelor cu scari, avantajul este de asemenea faptul ca nu vor avea cum sa cada de pe ele pentru ca sunt special concepute pentru siguranta, sun mai mari decat cele clasice si ofera mai multe puncte de sprijin.

Toboganele gonflabile sunt mai interesante

Oricand vei intreba un copil ce prefera, toboganele clasice sau pe cele gonflabile, vei descoperi ca cele gonflabile sunt in top. Motivul pentru acest lucru este in primul rand aspectul. Aceste tobogane sunt viu colorate, au imprimeuri si sunt de fapt formate din mai multe tobogane alaturate. Pe un singur tobogan gonflabil se pot da mai multi copii simultan. Asta inseamna ca si posibilitatile de utilizare sunt multiple.

https://www.waterboyz.ro/