Vacanța de vară se apropie cu pași repezi, așa că trebuie deja să începi să iți faci planurile. Pentru că în această perioadă agențiile turistice au lansat pachete foarte convenabile, ar fi și pacat să nu profiți de ele. Dacă până acum credeai ca organizarea vacanței aduce multe bătăi de cap, ar fi bine să iei în calcul să folosești Internetul, rezolvând o bună parte din pregătiri doar prin câteva click-uri.

Transfero.ro

Vacanța este pentru relaxare, așa că grija șofatului nu are ce să caute în acest peisaj. Apelează la serviciile de transport ale unei firme specializate, pentru că este și mai convenabil și mai comod. Biletele de autocar, la fel ca și cele pentru avion au tarife reduse în acest sezon al anului, mai ales dacă sunt rezervate din timp. În cazul în care optezi pentru a merge cu avionul, Transfero.ro este unul dintre site-urile pe care le poți utiliza pentru a-ți asigura transportul de la și până la aeroport, pe teritoriul României. Confortul și siguranța ta ca pasager este garantată de experiența de peste 3 ani a echipei Transfero.

SportAddict.ro 

Dacă ești adeptul vacanțelor în natură și îți plac drumețiile sau să campezi cu cortul, ai nevoie de un magazin online de unde să-ți procuri toate articolele de care ai nevoie, care îți vor fi livrate la adresa dorită. SportAddict.ro este unul dintre site-urile care te ajuta sa scapi de stresul alergatului prin zeci de magazine și beneficiezi de oferte foarte convenabile la îmbrăcăminte și accesorii pentru sport. O gama variată de rucsacuri, saci de dormit la prețuri mici, biciclete și echipamente de protecție te așteaptă pe SportAddict.ro! Poți face de aici cumpărături pentru întreaga familie, pentru ca vacanța voastră să fie cât mai distractivă!

Fashionhouse.ro 

Întotdeauna este momentul potrivit pentru a-ți completa garderoba, cu atât mai mult înainte de a pleca în vacanță. Poate că față de sezoanele trecute moda s-a schimbat, la fel ca și gusturile tale vestimentare, dulapul tău de haine are nevoie de un refresh. Pentru că trebuie să-ți rămână bani pentru distracție, învață cum și de unde să faci cumpărături. Cu un buget redus îți poți achiziționa haine și încălțăminte din mall-urile outlet, fără să renunți la plăcerea de a purta creațiile brandurilor recunoscute si fara sa mai stai la cozile interminabile de la cabinele de probă din centrele comerciale obișnuite. Grăbește-te să prinzi promoțiile din magazinul Kenvelo, unde găsești haine pentru el și pentru ea la prețuri mici, iar ca să afli în ce perioade sunt reduceri și la magazine din outlet-ul Militari, verifică site-ul Fashionhouse.ro. De aici poți să afli informații despre trendurile în modă și prețioase trucuri vestimentare.

Sursă foto:http://www.buyingbrain.com