Timpul petrecut cu familia este din ce în ce mai rar în zilele noastre din cauza faptului că părinții sunt aglomerați cu responsabilitățile pentru job și casă, iar copiii merg la școala și în timpul liber se cufundă în diverse activități pe laptop.

Pentru a dispune de cât mai mult timp petrecut împreună cu cei dragi, este important să știi să eficientizezi fiecare clipă și să optezi pentru activități comune. Spre exemplu, treburile casnice nu trebuie să fie o responsabilitate doar pentru adulți, ci și pentru copii. Oferă-le acestora posibilitatea de a da o mână de ajutor în casă și de a învăța despre cât de important este să mențină curățenia în mediul în care locuiesc.

De asemenea, cumpărăturile reprezintă o altă activitate care necesită timp și efort din partea celor mari, dar nici copiii nu trebuie să fie privați de aceasta. Mergeți împreună la cumpărături și lasă-l pe el să citească lista cu produsele necesare și să caute anumite alimente în magazin. Astfel se va simți implicat și responsabil, iar voi vă veți bucura de momente frumoase împreună.

Pentru a eficientiza și mai mult timpul, în cazul în care în locul cumpărăturilor preferi o activitate mult mai relaxantă, poți opta pentru shopping-ul online. În continuarea acestui articol îți vom prezenta 3 magazine online pentru fiecare membru al familiei.

ScauneOnline.ro

Este un site ideal pentru el, dar și pentru ea, în cazul în care doresc să facă o alegere comună vizavi de mobilierul din casă. Acest site pune la dispoziția clienților săi o gamă variată de scaune de birou, bucătărie, pliante, scaune din lemn cu funcția de masaj, de relaxare, pentru terasă și grădină, dar și opțiunea de a fi făcute la comandă. El se poate ocupa de achiziționarea mobilierului din casă utilizând acest site.

InPuff.ro

Ea își poate face cumpărăturile mult mai ușor, accesând acest site. Îmbracamintea de damă de pe inpuff.ro este versatilă, creată după noile tendințe în modă și adaptată stilului de viață al femeii moderne. Cu doar câteva click-uri își poate alege cu ușurință piesele vestimentare preferate, achiziționându-le online.

EduClass.ro

Este un site pentru copii ce oferă o gamă variată de jucarii, printre care și jucării educative. Cel mic își poate alege bicicleta favorită cu doar un click, urmând ca apoi să fie achiziționată cu ajutorul părinților săi.

Astfel, întreaga familie va avea ca scop comun finalizarea cumpărpturilor într-o perioadă cât mai scurtă, colaborând totodată și reușind să salveze timp pentru realizarea unor activități mult mai distractive, cum ar fi o mini excursie sau o ieșire în parc.

sursa foto: http://1.bp.blogspot.com