3 secrete prin care îți poți transforma locuința

Suntem într-o perpetuă căutare de experiențe și lucruri noi, care să ne aducă un plus în viață și care să ne ajute să ne bucurăm mai mult de aceasta. Se petrec atât de multe schimbări de-a lungul vieții, schimbări pe care le voim sau nu, dar care își pun amprenta la un moment dat într-un mod pozitiv sau negativ. La capitolul schimbări stau și amenajările din propria casă.

Casa în care locuim este cea care se schimbă cu fiecare an, cu fiecare experiență și cu fiecare tendință care apare în piață. Pentru că vrei ca aceasta să îmbratișeze cât mai mult din stilul tău, să te regăsești cât mai mult printre piesele de mobilier și decorațiuni, casa ta trebuie să fie un sinonim a ceea ce ești tu. Dacă simți că nu este ceea ce vrei, nu te simți confortabil și deloc bine în casă, atunci este cazul să faci o modificare cât mai curând.   

  • Reînvie o mobilă veche și uzată

Mobila uzată, peste care a trecut zeci de ani, necesită o urgentă împrospătare. Fie o schimbi în totalitate, fie alternezi mobila veche cu cea nouă, astfel încât decorul dezolant să fie readus la viață de piese de mobilier noi și bine definite. Cea mai buna variantă, dacă vrei sa păstrezi și mobila veche, este să transformi stilul camerei într-un stil vintage. Kalenda te ajută să aduci la viață o cameră veche, peste care s-a pus praful anilor, prin piese de mobilier living ieftin si modern, precum si seturi mobilă bucatărie și dormitor.

  • Înfrumusețează camerele lipsite de personalitate

Camerele lipsite de personalitate și anoste sunt cele care ne fac viața plictisitoare. Aruncă cu praf magic peste living si dormitoare, amplasează decorațiuni, precum lumânări parfumate, veioze, tablouri și vaze cu flori. Vor schimba locul ca prin magie și îl vor înfrumuseța cu totul și cu totul aparte. Homex îți pune la dispoziție decorațiuni living la prețuri accesibile, care să te ajute să obții un efect wow cu bani puțini.

  • Colorează camera monotonă

Pentru că viața este mai colorată decât o trăiești, este timpul să apelezi la efecte artificiale și să îmbunătățești aspectul camerelor vopsite în culori monotone și șterse. Apelează la trucurile făcute cu doar un set de pictură. Pictează camerele, colțurile și mobila în culori vesele. Optează pentru un model floral.

Cele mai bune trucuri să obții o casă cu personalitate sunt cele care se potrivesc stilului tau. Micile detalii mereu fac diferența, fie că locuiești într-un apartament sau într-o casă mare. Așadar, pune preț pe fiecare lucru pe care îl cumperi și pe fiecare colțisor pe care îl amenajezi.

Sursa foto: http://www.idesignarch.com