3 dorinte pe care ti le poti indeplini intr-un studio de videochat, in 2022!

La inceput de an, toata lumea isi pune dorinte si incearca sa ia decizii pe care sa le aplice in urmatoarele 12 luni. Apoi, lucrurile evolueaza diferit, in functie de atitudinea fiecaruia. Unii se multumesc sa astepte ca dorintele sa se implineasca de la sine, iar tot ce vor reusi va fi sa afle – cu pretul unui an pierdut – ca „pestisorul de aur” sau „zana cea buna” exista doar in basmele copilariei.

Altii actioneaza concret pentru a-si transforma visele in realitate si, daca fac alegerile potrivite, se bucura de succes. Acesta este cazul fetelor care aleg sa lucreze intr-un studio de videochat. Iata trei dintre cele mai mari dorinte pe care vor avea ocazia sa si le indeplineasca, in 2022!

Independenta financiara si o viata prospera

Intr-un studio videochat detinut de prestigioasa companie Studio 20, in primele trei luni de activitate fiecare model beneficiaza de un venit minim garantat in valoare de 1 000 de dolari, indiferent de performantele realizate, in acest timp, pe site-urile de divertisment pentru adulti. In aceeasi perioada de inceput, fetele sunt ajutate financiar sa isi completeze garderoba si trusa de make-up.

Apoi, pe masura ce capata experienta, au acces la un comision cumulativ de pana la 65% din castiguri. Ele pornesc de la un comision standard in valoare de 50%, dar au sansa de a creste acest procent, acumuland mai multe bonusuri, dupa cum urmeaza:

  • 2% daca sunt online peste 90 de ore intr-o perioada de doua saptamani sau 5% daca sunt online peste 100 de ore intr-o perioada;
  • 5% daca venitul total este de peste 10 000 de dolari intr-o perioada;
  • inca 5% daca lucreaza la Studio 20 timp de un an, fara intrerupere.

Apoi, dupa ce implinesc sase luni in echipa unui studio de videochat, au acces la credite financiare obtinute direct de la angajator, astfel incat nu vor fi nevoite sa plateasca nici dobanzi si nici comisioane.

Succes international

Se spune de multe ori ca fetele care obtin succes intr-un studio de videochat au o viata comparabila cu cea a vedetelor internationale. De fapt, lucrurile sunt mai frumoase decat atat: unele dintre ele chiar ajung vedete internationale, castigand premii prestigioase. Iata doar doua dintre numeroasele exemple de acest fel:

  • Devious Angel este un model care a castigat premiile „Best Live Cam Model Personal Site“, la Live Cam Awards la Barcelona, apoi „Best Webcam Model“ la AVN Awards de la Los Angeles si „Best Entertainer“ la AW Awards la Mamaia;
  • Raquelle Diva a fost premiata cu trofeul „Best Live Cam Model“ in cadrul YNOT Awards de la Praga.

Cunostinte acumulate

Un studio videochat reprezinta, in acelasi timp, o scoala care te pregateste pentru viata. Pe de o parte, ajungi sa cunosti barbatii foarte bine, ca urmare a discutiilor pe care le porti cu ei in fiecare zi. Vei afla care sunt motivatiile, dorintele, temerile sau pasiunile fiecaruia dintre ei, indiferent de tara de origine, de varsta, de studii sau de profesie.

De asemenea, ai ocazia de a-ti insusi cunostinte aprofundate de limba engleza. La inceput, beneficiezi de cursuri individuale cu un profesor, pana cand ajungi la nivelul necesar pentru a putea sustine fara probleme conversatii. In paralel, urmezi cursuri de cultura generala si de machiaj.

Astfel, decizia de a lucra ca model intr-un studio videochat te va ajuta sa fii printre aceia care la sfarsitul lui 2022 vor privi inapoi cu mandrie si cu recunostinta, constienti ca alegerile facute le-au schimbat viata in bine in mod semnificativ.