Indiferent daca ai o pasiune pentru tehnologie sau ai doar cateva gadget-uri de baza pentru ca ai nevoie de ele, este important sa le oferi intretinerea corespunzatoare si sa te asiguri ca poti apela la ele in orice moment.

In timp ce intretinerea lor este o sarcina a carei responsabilitate iti revine in totalitate, pentru a te asigura ca ai posibilitatea sa le folosesti in orice moment, este important sa le echipezi cu cateva accesorii esentiale care nu te costa foarte mult.

Toate acestea te vor ajuta atat in situatii urgente, cat si atunci cand ai nevoie de un plus de confort.

Iata accesoriile cu care trebuie sa-ti echipezi gadget-urile

Daca folosesti un smartphone, o tableta sau un laptop in mod regulat, este necesar sa faci tot posibilul ca ele sa-ti fie accesibile si utile in orice moment. Pentru acest lucru, ai nevoie de cateva accesorii ieftine care iti vor proteja dispozitivele, le vor asigura o durata de viata mai lunga si iti vor spori confortul atunci cand le utilizezi.

Husa de protectie

Aceasta este necesara atunci cand folosesti des un smartphone sau o tableta. Deoarece acestea sunt predispuse la impactul cu solul sau cu alte corpuri solide, este obligatoriu sa le protejezi de socul cauzat. Pentru un telefon, poti intra pe acest link pentru a alege o husa potrivita, iar pentru o tableta, trebuie sa optezi pentru una de dimensiuni mai mari, bineinteles, in functie de model.

Husele de calitate vor reduce la minim socul de care dispozitivul tau poate avea parte cand intra in contact cu o suprafata dura ca, de exemplu, atunci cand iti cade telefonul din buzunar. In plus, nu iti vei mai face griji pentru zgarieturi.

Group of unrecognizable people using devices, networking and ignoring each other, gadget addiction and modern technologies concept, copy space

Baterie externa

O baterie externa te ajuta sa prelungesti durata de viata a acumulatorului deja existent in dispozitivul tau. In plus, atat telefoanele moderne, cat si tabletele devin din ce in ce mai sofisticate, oferind o imagine mai buna si posibilitatea utilizarii mai multor aplicatii utile. Prin urmare, consumul de energie este mai mare, iar acumulatorul propriu se descarca relativ repede. De asemenea, vei evita momentele in care trebuie sa faci un apel urgent sau o cautare pe internet, iar bateria nu iti permite acest lucru. Totusi, trebuie sa tii cont de faptul ca in astfel de momente este important sa limitezi consumul de energie.

Card de memorie suplimentar

Daca nu ai unde sa stochezi toate documentele si fisierele din dispozitiv, iar spatiul este pe terminate, este important sa ai mereu un card suplimentar de memorie. Nu este obligatoriu ca acesta sa puna la dispozitie acelasi spatiu ca cel propriu dispozitivului, ci este de ajuns sa-ti permita stocarea de noi date pana in momentul in care reusesti sa eliberezi spatiu din device.

Cu aceste accesorii, iti poti folosi dispozitivele mai mult si mai sigur, reusind sa eviti situatii neplacute in care poti avea nevoie urgent de acestea fara posibilitatea de a le utiliza. Astfel, gadget-urile tale vor fi in stare buna oricand ai nevoie de ele.

sursa foto: envato.com