Centrul Capitalei este blocat de două ore de un protest masiv la care au luat parte peste 15,000 de persoane. Protestatarii cer demisia primarului Piedone, a lui Victor Ponta și a lui Gabriel Oprea. Manifestanții le cer demisia din cauza tragediei produse pe 30 octombrie în Club Colectiv din București, în urma căreia cel puțin 33 de persoane și-au pierdut viața.

Protestatarii s-au adunat marți seară, în jurul orei 18.00, la Universitate, în urma unui apel făcut pe facebook.

Înarmați cu pancarte și lumânări aprinse, protestatarii scandează: „Corupţia ucide”, „Corupţia, indiferenţa şi lăcomia ucid toată România”, „Politicieni, toţi sunteţi vinovaţi de masacrarea României”.

Odată ajunși în fața Palatului Victoria, protestatarii au încercat să forțeze cordoanele de jandarmi pentru a pătrunde în sediul Guvernului.

În timp ce protestatarii îi cer demisia în stradă, Cristian Popescu Piedone, anunţă că în rondul din zona localului va fi ridicat un monument în memoria victimelor – ”monumentul celor fără de vină”.

În timp ce protestatarii se află în Piața Victoriei și scandează lozinci împotriva lui Ponta, Piedone și Oprea, un sobor de preoți ortodocși au mers la locul tragediei pentru a oficia o slujbă în memoria celor decedați.