Program infernal la audițiile pe nevăzute. Band-ul de la Vocea României a fost nevoit să pregătească pentru concurenți, în doar opt zile, peste 100 de piese.

Tobe, chitare, clape sau percuții, acestea sunt doar câteva dintre instrumentele care transformă fiecare interpretare a concurenților de la Vocea României într-un show complet!

Pentru fiecare melodie, band-ul show-ului lucrează alături de concurenți, astfel încât fiecare moment de pe scena Vocea României să fie unul plin de emoție și să întoarcă scaunele celor patru antrenori.

”Pentru etapa audițiilor pe nevăzute, au fost peste 100 de piese pe care le-am învățat într-un timp foarte scurt, în numai opt zile. Dacă facem un simplu calcul, înseamnă peste 10 piese pe zi. Poate părea imposibil pentru unii, dar cu această echipă de muzicieni, sunetiști și editori muzicali, totul e posibil, nu ne mai sperie nimic! A fost o provocare și suntem încântați de rezultat!”, a declarat Paul Ilea, producător muzical Vocea României.

Band-ul Vocea României este format din sase dintre cei mai buni instrumentiști din România: Paul Ilea (Head of Band, percuții, samplers, DJ), Sebestyen Joo (chitară bas), Adrian Tetrade (tobe), Viorel Sârbu (clape), Mirel Cumpănaș (chitară), Diana Ganea (chitară).