În aceste zile tulburi când Guvernul Tudose ia decizii împotriva propirului popor, mai mult ca oricând, românii trebuie să reacţioneze şi trebuie să pună umărul la schimbarea actualei clase politice. O soluţie o reprezină Noua Românie, partidul creat de la zero de un grup de tineri români care doresc ca lucrurile să se schimbe. 

Forma legală de organizare a României, prevede prin Constituţie că cetăţenii se organizează în partide politice şi îşi aleg reprezentanţii prin alegeri democratice, libere. Drept urmare, e nevoie de un nou partid care să repreznite interesele românilor atât în ţară cât şi în afară.

Partide noi se tot creează, însă niciunul de la zero şi pe principii sănătoase, aşa cum s-a înfiinţat PNR. Preşedintele PNR, Sebastian Popescu face apel la toţi românii să vină alături de Noua Românie pentru ca împreună să pună umărul la schimbarea ţării.

Iată cel puţin zece motive pentru care merită să te alături echipei Partidului Noua Românie.

1. PNR e primul şi singurul partid din România care nu acceptă traseişti politici!

2. PNR e primul partid din România construit de la zero de către un grup de tineri care nu au mai făcut politică!

3. PNR este singurul partid din România care se autofinanţează din cotizaţiile şi donaţiile membrilor săi. Toate cotizaţiile şi donaţiile se încasează doar prin bancă, ca o dovadă totală de transparenţă!

4. Înscrierea în PNR se face doar online. Completarea formularului îţi ia doar două minute!

5. În cadrul PNR ai şansa să te implici încă din prima zi şi să îţi pui în practică ideile şi proiectele politice!

6. PNR este singurul partid care îşi selectează membrii pentru alegeri locale, parlamentare, europarlamentare, în urma unei proceduri interne, riguroasă şi transparentă!

7. Preşedintele PNR este ales prin vot electronic, de către toţi membrii Noua Românie!

8. PNR nu face alianţe şi nu fuzionează cu alte formaţiuni politice!

9.  Printre propunerile legislative făcute de PNR se numără stoparea traseismului politic prin pierderea mandatului de parlamentar la plecarea din partidul în care ai fost ales. Reducerea numărului de parlamentari la 215 şi limitarea mandatelor la maxim două, care pot fi şi consecutive.

10. Desfiinţarea pensiilor speciale pentru toate categoriile socioprofesionale. Desfiinţarea pragului electoral şi alegerea primarilor în două tururi de scrutin.

Dacă vrei schimbare, acum este momentul să te implici, înscrie-te acum în Partidul Noua Românie.

Detalii despre PNR găsiţi pe site-ul oficial: www.partidulnouaromanie.ro