Trupa Voltaj a deschis finala selecției Naționale Eurovision România 2015, desfășurată în Sala Sporturilor din Craiova și transmisă în direct de TVR 1. Călin Goia, copleșiți de emoții, a luat-o pe arătură cu vocea.

Voltaj nu a avut…putere în voce, duminică seară la Eurovision. Călin Goia a avut mari probleme cu vocea care i-a tremurat din toate corzile vocale. Prestația trupei a fost de-a dreptul lamentabilă.

Dați ca favoriți la câștigarea Selecției Naționale, Voltaj-iii și-au tăiat singuri craca, cu prestația jalnică și demnă de căminul cultural.

Călin Goia, deși are în spate ani de concerte live, de astă dată a sfeclit-o. Dacă pe teren românesc în fața câtorva mii de spectatori cântă atât de penibil, ce ar face atunci în fața a milioane de telespectatori în competiția de la Viena.

La pornirea televotingului, Voltaj era cot la cot cu Luminița Anghel, în numărul de voturi primite. Nu este exclus ca în ciuda prestației praf și pulbere, Voltaj să fie pe primul loc la televot.

Însă, diferența o va face juriul, asta dacă va fi obiectiv.

12 piese se bat în finala Eurovision România 2015, doar unul din ei merg la Viena, în luna mai. 50% televot și 50% juriu, este sistemul care desemnează câștigătorul.