Virgil Ianţu şi Mircea Dinescu prepară sarmale de sărbătoare la TVR 1

Virgil Ianţu şi Mircea Dinescu prepară sarmale de sărbătoare la TVR 1
loading...

După ce degustă bucatele preparate de masterchef Dinescu, Virgil Ianţu se ridică de la masă, împrumută vioara unuia dintre lăutari şi cântă împreună cu taraful lui George Ness. În duminica de Paşti, „Politică şi delicateţuri” este la TVR 1, TVR HD şi TVR+, tot la ora 15.00.

În duminica de Paşti, Mircea Dinescu petrece în familie. Evident, în familia TVR, căci invitatul său este unul dintre cei mai noi membri ai echipei Televiziunii Române: Virgil Ianţu, vedeta care va prezenta la TVR 2 cea mai nouă emisiune concurs de cultură generală, începând cu 17 aprilie.

Pentru oaspetele său, în zi mare, masterchef Dinescu alege un meniu special: prepară „sarmale de sărbătoare”, din carne de ied, împăturite în foi de ştevie şi stropite cu zeamă de portocală. Pe fază, musafirul său îşi suflecă voiniceşte mânecile şi împătureşte şi el câteva sarmale. Cum decurge operaţiunea de împăturire a sarmalelor şi pregătirea lor pentru fiert vedem la Politică şi delicateţuri de duminică, 16 aprilie. De la ora 15.00, la TVR 1, TVR HD şi TVR+.

După ce meniul de sărbătoare este gata, gazda aranjează masa, de la care nu lipseşte celebrul vin rose al lui Dinescu. Şi nici lăutarii. De această dată, taraful lui George Ness este responsabil cu buna dispoziţie.

În cramă, gazda şi invitatul îşi amintesc şi povestesc despre cum petreceau sărbătoarea de Paşti când erau copii. Virgil Ianţu îi povesteşte gazdei sale cum a ajuns în Bucureşti din Timişoara natală şi cum a debutat în televiziune. Pe final de emisiune, încântat de bucatele savuroase şi de atmosfera din crama lui Dinescu, Ianţu se ridică de la masă, împrumută vioara unuia dintre lăutari şi cântă o piesă împreună cu taraful lui George Ness.

Categories: MASS MEDIA

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*