Victor Crivoi și Alexandru Petru Luncanu au câștigat sâmbătă, turneul de dublu masculin de la Sibiu de 42,500 de euro după ce i-au învins în finală pe sârbii sârbii Ilija Bozoljac și Dusan Lajovic, favoriți numărul trei ai competiției.

Săptămână de vis pentru Alexandru Petru Luncanu la Sibiu Open. Venit din calificări la simplu, românul a jucat prima lui semifinală  ATP Challenger din carieră.

Iar azi, la două ore după ce a ratat calificarea în finala de simplu, a reușit să se remonteze psihic și să câștige alături de Victor Crivoi, finala de dublu.

Victor Crivoi și Petru Alexandru Luncanu s-au impus în finala de dublu, în două seturi, scor 6-4, 6-3 după o oră și un minut de joc.

Este primul trofeu ATP din carieră câștigat de Petru Alexandru Luncanu care a avut o săptămână de vis la Sibiu Open.

Dacă Luncanu este pe locul 427 la dublu, Victor Crivoi nu are nici măcar clasament la dublu. Din acest motiv, românii se pot bucura și mai mult de victorie întrucât s-au impus în fața favoriților numărul trei ai competiției.

Victor Crivoi și Alexandru Luncanu vor încasa un cec de 2650 de euro și vor primi câte 90 de puncte ATP.

Cele 90 de puncte ATP îl vor propulsa pe Victor Crivoi până pe locul 582 în ierarhia de dublu masculin a ATP. În timp ce Alexandru Petru Luncanu va urca de luni pe locul 293 ATP, cel mai bun din carieră la dublu masculin.