Trupa Zero spune în noul single că s-a Supărat în 2016 – VIDEO

Trupa Zero spune în noul single că s-a Supărat în 2016 – VIDEO
loading...

Trupa Zero începe anul 2016 Supărat. Membrii trupei care s-au făcut cunoscuți prin intermediul emisiunii Happy Hour și La Măruță, de la Pro TV, revin în forță în 2016 cu un nou single.

Trupa Zero, band-ul simpatizat pentru îndelungata rezidență din emisiunea “Happy Hour / La Măruță” v-a pregătit pentru 2016 mai multe surprize plăcute.

Băieții pun la punct alături de Forward Agency lansarea celui de-al doilea album denumit “Vrei să…?”, iar primul single extras de pe album se numește “Supărat”, o piesă pamflet produsă la PamPam Studio, ce beneficiază de un clip pe măsură, în regia lui Alex Ceaușu.

Trupa Zero există pe piață din 2006, a participat la trei finale naționale Eurovision, cu piesele “Come This Way”, “Sunny Days” și “Lay Me Down”, a desfășurat colaborări cu alte nume mari din industrie printre care Marius Moga, Connect-R, Tudor Ionescu (Fly Project), Dan Bittman sau Alexandra Stan.

Trupa Zero este formată din 4 membri: Laurențiu Costea (voce), Ionuț Bacula (chitară), Vlad Manolache (chitară bas), Alexandru Piscunov (tobe).

Categories: MUZICĂ

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*