Echipa Stirilor Kanal D va fi in mijlocul evenimentelor, in Regatul Unit, pentru a introduce telespectatorii din Romania in mijlocul atmosferei de sarbatoare generate de casatoria Printului Harry cu Meghan Markle.

Regatul Unit este gata sa ofere lumii inca o poveste cu printi si printese, intregul mapamond asteapta cu sufletul la gura acelasi moment istoric, pregatirile pentru nunta de poveste din aceasta sambata, intre printul Harry, nepotul reginei Elizabeth a II-a, al cincilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, si actrita Meghan Markle, au intrat pe ultima suta de metri.

Incepand de joi, 17 mai,  corespondentul special al Stirilor Kanal D la Londra, Dana Lutu, va oferi detalii exclusive, in toate grupajele informative ale zilei, de la ora 12:00 si 18:45, despre cel mai asteptat eveniment al anului.

Telespectatorii Kanal D vor intra astfel in atmosfera marcantului eveniment, urmarind in exclusivitate materiale despre organizarea, protocolul, semnificatia ceremoniei din 19 mai, o suita de actiuni dedicate evenimentului, pe parcursul celor trei zile de editii speciale. Totul va culmina cu ziua de 19 mai, ziua nuntii regale,  cand Stirile Kanal D, de la ora 12:00 si 19:45, vor oferi telespectatorilor editii speciale dedicate in totalitate marcantului eveniment.

Pe 19 mai, Editii Speciale ale Stirilor Kanal D, dedicate Nuntii Regale

Culisele celei mai frumoase poveste de dragoste, iesite din tipare, in cele trei zile de transmisiune directa, atmosfera londoneza in detalii, modul in care britanicii se pregatesc pentru nunta anului, dar si cum celebreaza romanii din Regatul Unit apropierea evenimentului, dar si ceremonia in sine, toate acestea  vor fi dezbatute, in direct, in cadrul Stirilor Kanal D.

De asemenea, vor fi difuzate si materiale dedicate nuntii regale ce  vor reflecta si modul in care publicatiile si posturile de televiziune internationale se pregatesc pentru acoperirea acestui eveniment unic.