Business-urile de succes se bazează în mare parte pe parteneriate de succes. De aceea, orice antreprenor, la fel ca orice manager, trebuie să selecteze cei mai buni colaboratori alături de care să îndeplinească scopul afacerii pe care o conduc. O afacere care este gestionata eficient poate aduce un profit mult mai mare decât un business al caror resurse sunt manageriate necorespunzator. Astăzi venim în sprijinul antreprenorilor ce sunt la cârma unor afaceri care beneficiază și de flote auto, realizând un top 4 al celor mai de încredere parteneri:

  • Extrasimplu – un ajutor financiar

În parcursul oricărei afaceri există fluctuații ale veniturilor. De asemenea, mai ales la inceput de drum, antreprenorii au nevoie de resurse financiare. Tocmai de aceea este indicat să ai la îndemână surse sigure pentru situațiile în care ai nevoie de un ajutor material.

Pentru că băncile au proceduri riguroase de acordare a creditelor, ai posibilitatea de a solicita imprumuturi de bani rapide online si rapide de la instituțiile nebancare. IFN-urile, pe scurt, acordă împrumuturi pe baza buletinului de identitate, fără alte garanții sau acte doveditoare ale veniturilor. Astfel, chiar dacă ești un antreprenor începător, poți solicita, în calitate de persoană fizică, sume de bani până în 2.000 RON.

  • Ciel – programe avansate de contabilitate

Pentru ca munca ta să fie mult mai organizată, ai nevoie de o bază de date bine pusă la punct. Încasările, comenzile, pierderile – totul trebuie sa fie contorizat pentru a fi ținută o evidență. Totodată, vei avea nevoie de diverse programe de contabilitate care au scopul de a-ți ușura munca. Ciel oferă servicii profesionale de contabilitate, cum ar fi cele de gestiune comercială, salarii, audit și revizuire.

  • Arval- mașini în regim de leasing operațional

Dacă business-ul tău face ca o flotă auto să fie necesară, însă nu dispui de un buget suficient de mare pentru a cumpara mai multe mașini, ai și opțiunea de a le închiria. Arval oferă mașini în regim de leasing operațional pentru firme, astfel că poți beneficia de propria flotă auto pentru business-ul tau, achitând rate lunare fixe care acoperă toate costurile aferente utilizării și întreținerii mașinii. De asemenea, ai posibilitatea de a vizualiza online toate informațiile în legătura cu flota de mașini pe care ai inchiriat-o.  

  • AutoAtu – magazin online de piese auto ieftine

În situația în care deții propria flotă auto și nu mai este nevoie să apelezi la o firmă care închiriază mașini pentru companii, atunci este important să te asiguri că acestea vor fi folosite pentru cât mai mult timp. Pentru ca mașinile să fie în stare bună de funcționare pentru o perioadă lungă este nevoie de un service auto profesional în care să efectuezi toate verificările și reparațiile necesare. Un ajutor în acest sens vine din partea service-ului auto AutoAtu din București. Tototdată, dacă ai nevoie de piese auto ieftine, AutoAtu are și un magazin online de pe care poți comanda tot ceea ce îți este necesar pentru mașinile flotei.

Sursa: www.pixabay.ro