Cand vine vorba de protectia casei si familiei tale, cu siguranta vei cauta sa investesti intr-un sistem de scuritate care sa iti ofere siguranta atunci cand esti acasa, dar mai ales cand esti plecat. Ce face ca un sistem de securitate sa fie bun depinde de ce asteptari ai tu de la acesta si de necesitatile casei tale.

Cele 3 sisteme de securitate care nu trebuie sa lipseasca din locuinta ta pentru ca aceasta sa fie constant protejata vor fi prezentate in continuarea acestui articol.

Camera de supraveghere

Camera de supraveghere iti permite sa vezi ce se intampla in jurul casei tale, daca apare un potential hot sau sa iti supraveghezi copiii cand se intorc de la scoala. Astfel, in functie de nevoile tale poti alege o camera care sa filmeze non-stop ori una care sa inregistreze imagini pe secvente de 30 de minute.

Este recomandat sa ai si un sistem de alarma instalat odata cu camera de supraveghere. In cazul in care aceasta porneste vei avea si dovada video pentru a putea chema politia cu incredere, fara teama ca ar fi putut fi o alarma falsa.

Interfon

Un interfon video este absolut necesar pentru orice locuinta, indiferent ca stai la casa ori intr-un apartament. Acesta te ajuta sa vezi cine doreste sa intre in curtea ta ori in scara de bloc. Economisesti timp si esti protejat, tu si familia ta, putand a gestiona cu o simpla apasare de buton accesul in spatiul proprietatii tale.

Alarma

Un sistem de monitorizare cu alarma este esential pentru orice locuinta. Nu doar ca iti protejeaza casa, alertand posibilii infractori, dar poate avertiza compania care iti supravegheaza locuinta, iti trimite mesaje, indiferent de situatia casei tale, anunta poltia in caz de spargere si asa mai departe.

Un alt motiv pentru care ar trebui sa investesti intr-un sistem cu alarma este reprezentat de capacitatea acestuia de a detecta fumul si focul. Cele mai multe astfel de alarme au aceasta functie inclusa, asadar, fie ca e vorba de fumul de la o mancare arsa, o problema electrica sau o scanteie de la centrala de incalzire, vei fi instiintat cu privire la aceste lucruri.

Protejeaza-ti casa si familia optand pentru cele trei sisteme de securitate care trebuie sa existe in orice locuinta, pentru a o pastra sigura si primitoare totodata.

http://www.mycity-web.com/wp-content/uploads/2015/08/hands_and_little_house.jpg