Portalul numarul 1 al pasionatilor de pariuri sportive din Romania, Ponturi-Bune.ro, le ofera tuturor cititorilor acces la numeroase clasamente legate de operatorii de jocuri de noroc licentiati in tara noastra de catre Oficiul National pentru Jocuri de Noroc (ONJN).

Astfel, cititorii sunt indrumati doar spre pariuri online 100% legale si, in acelasi timp, spre cele mai bune bonusuri, cote si servicii din acest mediu al jocurilor pe internet.

Una dintre cele mai accesate pagini de pe website-ul www.ponturi-bune.ro este cea in care este prezentat acest top 3 agentii de pariuri online licentiate in Romania. Clasamentul este realizat in urma acelui sondaj public, dar si a mai multor verificari intense pe o perioada lunga de timp, prin care echipa Ponturi Bune a reusit sa analizeze casele si agentiile de pariuri online care au obtinut licenta pentru a functiona legal in Romania. Astfel, a fost alcatuit un top 3 pentru a usura viata utilizatorilor mai putin experimentati care sunt in cautarea unei agentii de buna calitate. “Pentru a alege mai bine si a vedea de ce o anumita casa sau agentie de pariuri online se afla in top am adaugat principalele puncte forte, de la cote, bonusuri, promotii pana la transmisiuni live gratuite”, subliniaza reprezentantii Ponturi-Bune.ro.

Pe primul loc in top se afla Unibet, operator de top la nivel international, cu o prezenta puternica in Europa (licente in multe tari, printre care Marea Britanie, Franta, Italia si Germania). Nu intamplator, Unibet a anuntat recent ca a depasit pragul de 13,5 milioane de clienti din peste 100 de tari. Unibet isi atrage clientii noi printr-un bonus de 50% din primul depozit, pana la 150 RON pentru un pariu fara risc. Dincolo de acest bonus de start, Unibet ofera probabil cele mai mari cote din mediul online, dar si sute de optiuni de pariere la fiecare meci. Posibilitatea de pariere apare foarte devreme, indiferent ca sunt meciuri din competitii de mare audienta sau din altele mai putin cunoscute. In prezent, se pot deja inregistra pariuri pentru Euro 2016.

Tot Unibet se remarca si prin pariuri speciale unice pe piata din online la cele mai importante partide. In calitate de client, ai gratuit sute de meciuri live online saptamanal din ligi de top, precum Bundesliga, Liga a 2-a din Anglia, Ligue 1 sau Primera Division. Poti utiliza aplicatia Unibet pentru a paria de pe tableta sau smartphone in cele mai bune conditii tehnice.

Locul doi in top 3 case de pariuri online licentiate in Romania este ocupat de sportingbet. Aici, clientii au parte de optiunea “inchide pariu”, prin care se pot asigura biletele inainte de finalul evenimentelor. Demn de mentionat este si un bonus acumulator pentru sport si tenis: cu cat ai mai mult evenimente pe un bilet, cu atat ai sansa la un bonus mai mare, pana la 35%. Pe locul 3 in clasament apare NetBet, o alta casa de pariuri cu o prezenta puternica in Romania. Detalii complete despre toate ofertele acestor agentii pot fi accesate pe Ponturi-Bune.ro.