”Vrei sa fii milionar?” incepe astazi, la ora 23:00, la Kanal D, cu Teo Trandafir la pupitru! Emotii uriase pentru concurentii intrati in cursa pentru milion, dar si pentru Teo, care ii va chestiona pe acestia si va fi alaturi de ei pe toata perioada concursului.

Va fi o seara memorabila! Iata cat este de simplu: raspunzi corect la 15 intrebari si castigi un milion! <Vrei sa fii milionar?> a implinit anul acesta 20 de ani, si de la inaltimea acestei frumoase varste mi-a facut un cadou alegandu-ma drept prezentator.  ”, a spus Teo Trandafir.

Concurentii vor avea parte de o experienta cu totul speciala, plina de tensiune, de surprize, iar telespectatorii, la randul vor, isi vor putea testa cunostintele, odata cu cei aflati in platoul „Vrei sa fii milionar?”.  Concurentii vor avea de raspuns la 15 intrebari, de dificultate diferita, avand la dispozitie patru variante ajutatoare. De la intrebarea nr. 1 si pana la intrebarea nr. 10, inclusiv, concurentul are la dispozitie trei variante ajutatoare: „50-50”, „Suna un prieten” si „Intreaba publicul”. Dupa cel de-al doilea prag (de la intrebarea numarul 11 pana la nuamrul 15), suplimentar fata de variantele ajutatoare de mai sus, concurentul va mai beneficia de o varianta ajutatoare – „Schimba intrebarea”.

„In ce tara traieste populatia Piraha?”, „Din ce Imperiu a facut parte Siria timp de 400 de  ani?”, „Cine a fost primul presedinte al Statelor Unite?” sau „Care este cel mai inalt varf muntos din Romania”?”  sunt doar cateva dintre intrebarile primei editii al acestui nou sezon „Vrei sa fii milionar?”.

Ema Stefanescu, din Bucuresti, este primul concurent al acestui sezon. „Am facut un plan referitor la cate city break-uri am putea face daca voi castiga…”, si-a inceput Ema discursul sub privirile incurajatoare ale lui Teo.

Cat de pregatiti sunt concurentii si daca vor apela sau nu la variantele ajutatoare puse la dispozitie veti putea afla urmarind in aceasta seara emisiunea „Vrei sa fii milionar?” de la ora 23:00.

 „Vrei sa fii milionar?” este cel mai cunoscut si iubit format quiz din intreaga lumea. Produs pentru prima data in Marea Britanie, pe reteaua ITV, in septembrie 1998, show-ul a devenit un fenomen din punct de vedere al raingului si a fost prezent in peste 120 de tari. Emisiunea a castigat zeci de premii la nivel mondial si a avut un impact social considerabil.

Emisiunea concurs iconica „Vrei sa fii milionar? e un format realizat de Sony Pictures Television (SPT), distribuit international de SPT.