Simona Halep, umilită de francezi la scurt timp după câştigarea Roland Garros

Simona Halep, umilită de francezi la scurt timp după câştigarea Roland Garros
loading...

Francezii nu par prea încântaţi că Simona Halep a cucerit turneul Roland Garros şi o umilesc la o zi după triumful răsunător din finala cu Stephens. Organizatorii celebrei competiţii de tenis de la Paris aplică dublu standard când e vorba de românca Simona Halep.

După ce în optimile de finală au trimis-o să joace meciul pe un teren de antrenament, lucru fără precedent pentru un lider mondial, iar în sferturi Halep a fost nevoită să joace pe a doua arenă a complexului Roland Garros, nu pe Philippe Chatrier, francezii au o umilesc din nou pe româncă.

Deşi este numărul unu mondial şi a dovedit că a câştigat pe merit Grand Slam-ul de la Paris, organizatorii francezi nu o tratează aşa cum se cuvine şi cum au procedat în 2017 cu Ostapenko şi în 2016 cu Gabrine Muguruza.

Francezii au renunțat şi la şedinţa foto de la Turnul Eiffel cu campioana, invocând un motiv penibil, cum că din motive de securitate au ales să facă şedinţa foto la un perete din complexul sportiv de la Roland Garros.

În 2016, Garbine Muguruza a câștigat trofeul, iar ședința foto a avut loc în Place de la Concorde. În 2017, Jelena Ostapenko a fost în centrul atenției la ședința foto din fața statuii lui Suzanne Lenglen, cea care dă numele trofeului acordat câștigătoarelor de pe tabloul feminin la Roland Garros.

Simona Halep a câştigat, sâmbătă, turneul de la Roland Garros, după ce a învins-o, în finală, cu scorul de 3-6, 6-4, 6-1, pe americanca Sloane Stephens.

Categories: SPORT

About Author

Comments

 1. Bibanu
  Bibanu 11 June, 2018, 13:26

  De mult timp îmi doresc să bată din nou nemții pasul de defilare prin centrul Parisului.Francezii au fost mereu de o nesimțire fara limite.

  Reply this comment
 2. Inchirieri auto Bucuresti
  Inchirieri auto Bucuresti 12 June, 2018, 13:59

  Una din cele mai talentate sportive ale tarii.

  Reply this comment

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*