Simona Halep se comportă ca un adevărat lider mondial în tenisul feminin. Românca, din postura de numărul unu mondial, se implică în acte caritabile pentru a ajuta la strângerea de fonduri pentru diferite acţiuni umanitare.

Cu o zi înaintea debutului turneului de la Madrid, cea mai bună jucătoare a lumii va lua startul la o competiție atractivă, alături de alți trei sportivi cunoscuți.

Feliciano Lopez, Carla Suarez Navarro și Lucas Pouille sunt cei trei jucători, care alături de Simona Halep, vor avea ținta de a strânge 100.000 de euro, pentru a promova lupta împotriva violenței domestice, potrivit DIGI24.

Nu este prima dată când Simona Halep aprticipă la astfel de acţiuni caritabile. În 2017, Simona Halep și Grigor Dimitrov au fost cei care s-au impus la Madrid, la Tie Break Tens și au câștigat fiecare câte 100.000 de euro.

Simona Halep va juca alături de echipa României de Fed Cup în meciul cu Elveția, barajul pentru Grupa Mondială I. Meciul se va desfășura la Cluj-Napoca, în weekend-ul 21-22 aprilie, apoi va participa la turneul de la Stuttgart ce se va desfăşura în perioada 23-29 aprilie şi unde este principală favorită.

22,974,818 dolari a câştigat Simona Halep din premii, până în prezent în toată cariera, cele mai mai din înteg tenisul românesc.