Emisiunea lui Dan Negru, de miercuri seară, de la Antena 1 a fost urmărita de aproape două milioane de telespectatori. Show-ul „Te pui cu blondele?” a fost lider de audiență.

“Te pui cu blondele?”, cel mai longeviv show de cultură generală din România, a fost lider de audiență, miercuri seara, cu o ediție avându-i ca invitați pe Delia, Pepe și Ozana Barabancea.

Emisiunea prezentată de Dan Negru s-a situat pe primul loc în topul audiențelor, atât la nivelul publicului din mediul urban, cât și la nivelul publicului din toată țara, și a adunat în fața micilor ecrane 1.890.000 de telespectatori, la nivelul publicului naţional, în minutul de maximă audienţă, 22.48, mai mult decât dublu față de programul difuzat la acea oră de Pro TV.

La nivelul publicului din mediul urban, Antena 1 a obținut pe perioada difuzării emisiunii (20.29 – 22.55) o audiență medie de 8,3 puncte de rating si 15,4 % cota de piată, în timp ce următorul clasat, Kanal D, înregistra 8 puncte de rating și o cotă de piață de 14,8%, pe când Pro TV, situat pe locul al treilea, obținea 7 puncte de rating și o cotă de piață de 13 %.

De asemenea, Antena 1 rămâne lider și la nivelul publicului din toată țara, cu o audiență medie de 8,4 puncte de rating și o cotă de piață de 15,2 %, în timp ce următorul clasat, Pro TV, a obținut 7,8 puncte de rating si 14,1 % cotă de piață.

Delia, Pepe și Ozana Barabancea s-au confruntat așadar miercuri seara, la Antena 1, pe teme de cultură generală cu armata celor 50 de blonde, în platoul emisiunii prezentate de Dan Negru. Prilej de discuții haioase, de povestiri interesante și de mărturisiri neașteptate.

Pepe a povestit că în copilărie a făcut karate și că urmărea cu interes filmele lui Jackie Chan, Delia a primit cadou un poster cu autograful actriței Milla Jovovich, una dintre preferatele sale, și a pregătit o shaorma, iar Ozana a dezvăluit povești interesante despre Maria Callas și Regina Maria.