Sebastian Ghiţă detonează o nouă bombă în România prin intermediul unei noi înregistrări explozive. Fostul deputat susţine că Florian Coldea, prim adjunct al SRI, şi Laura Codruta Kovesi sunt ofiţeri ai unui serviciu străin dintr-o ţară parteneră a României.

Sebastian Ghiţă îţi desfiinţează pe Florian Coldea şi Laura Kovesi. Patronul România TV susţine că cei doi sunt agenţi ai unui serviciu secret american, mai exact al CIA şi că de aceea ei taie şi spânzură în România.

Amândoi sunt defapt ofiţeri ai unui serviciu secret străin, ofiţeri ai unei ţări parteneri, acesta este motiv de ce Coldea obligă colegii din SRI să o ajute cu tot pe Kovesi.

Ghiţă a prezentat mai multe facturi care arată că el a plătit vacanţele de la Paris cât şi zborul de la Bucureşti la Cluj pentru a o ajuta pe Kovesi în scandalul de plagiat.

Sebastian Ghiţă a mai spus şi faptul că Florian Coldea i-a cerut nişte facturi prin care să dovedească Comisiei SRI din Parlament, că el a plătit vacanţele. Fostul deputat spune că i-a făcut rost de acele facturi dar că ele sunt false şi că nu îl vor putea ajuta să scape de acuzaţii.

Sunt convins că deja multe din dezvăluirile făcute despre aceste dopuă persoane, Coldea şi Kovesi, au putut fi verificate de către dumneavoastră. Aţi văzut cu toţii documente, facturi, imagini ţşi aţi auzit multe dintre lucrurile întâmplate în România, dar nu pe toate. Sunt convins însă, că atât Kovesi, cât şi Coldea încearcă să muntă şi să muşamalizeze totul.În cazul plagiatului doamnei Kovesi, Parchetul General a spus că nu a putut verifica zborul de la Cluj, cu avion privat, pentru că nu au găsit firma. Pentru că firma e în insolvenţă, iar Parchetul nu a reuşit să recupereze nişte documente. Eu cred că a minţit. Iată factura din 27 iulie 2012, cea care dovedeşte că împreună cu Mihnea Costoiu am fost la Cluj, pentru a o acoperi pe Kovesi (n.r. – al doilea video, din cele de mai jos). Aţi văzut toţi cu comisia aceea a ministerului a păcălit legea, a minţit şi a încercat să demonstreze ceva ce ne este clar tuturor. A încercat să demonstreze că Kovesi a plagiat doar puţin şi în în părţile esenţiale, dar în realitate ei au verificat doar 100 de pagini din 400 şi nu au folosit un software deloc“, spune Sebastian Ghiţă în înregistrarea cu pricina.

Fostul deputat acuză DNA că falsifică probe şi înregistrări şi că va dezvălui care este rolul lui Kovesi în România, ce a făcut defapt ea până acum şi ce trebuie să mai facă la comandă străină.

 “În episoadele viitoare am să vă spun motivul adevărat pentru care această doamnă Kovesi e ţinută în funcţie, ce lucruri a făcut până acum în această ţară şi ce mai doreşte de la dânsa în continuare”, mai spune Sebastian Ghiţă.