Sanda Nicola este scriitoare, cunoscut reporter și om de televiziune. Este mama unei fetițe pe nume Agnes și soția lui Liviu Iolu, jurnalist de presă scrisă. Acum se declară o femeie fericită, însă a fost nevoită să treacă, de-a lungul vieții, peste multe obstacole extrem de grele, despre care vorbește astăzi, în cadrul emisiunii ”Totul pentru dragoste”, prezentată de Mirela Vaida, începând cu ora 14.00, la Antena 1.

Sanda Nicola spune despre ea că era fată foarte emotivă și, din acest motiv, a ezitat de-a lungul timpului să facă multe dintre lucrurile pe care și le-ar fi dorit. Asta și pentru că în copilărie a crescut în umbra fraților ei, iar familia nu o încuraja niciodată. Pentru a demonstra că ea poate realiza ceva, în ciuda descurajărilor venite din partea familiei, Sanda fuge de acasă la vârsta de 20 de ani. A fost foarte ambiționată să reușească în televiziune.

La vârsta de 21 de ani se căsătorește cu Bebe Nicola, producătorul emisiunii pe care ea o prezenta la acea vreme.  Povestește că socrii ei au primit-o cu foarte multă căldură în familie și au fost oamenii care au „pansat foarte multe răni”. În 2001, Sanda îl naște pe fiul ei, care din păcate a murit la doar trei ore după naștere, ceea ce i-a schimbat radical viața. S-a izolat complet și a și divorțat ulterior.

Loviturile vieții nu s-au terminat însă aici. In 2005, atunci când avea 27 de ani, în urma unor analize ginecologice de rutină, a aflat ca suferă de cancer uterin.

În ediția de astăzi de a emisiunii ”Totul pentru dragoste”, difuzată la Antena 1, de la ora 14.00, Sanda Nicola va împărtăși povestea ei de impresionantă de viață, va vorbi despre cum a reușit să treacă peste tragediile din viața ei, să-și regăsească echilibrul liniștea.