Filmările pentru noul sezon „Chefi la cuțite”, ce are premiera pe 9 și 10 aprilie, de la 20:00 pe Antena 1, a reunit trioul imbatabil de la masa jurizării, iar chefii au și mai multă poftă de întrecere în cel de-al cincelea sezon.

În acest moment clasamentul îl favorizează pe Chef Sorin Bontea, care spre deosebire de colegii săi și-a adjudecat două finale. Dar până la battle-uri și strategii, simpaticii jurați concurează cu glumele pe care și le fac unul altuia și cu provocările unui joc special. Ruleta cu pedepse le va da bătai de cap chefilor în noul sezon, pentru că fiecare dintre aceștia vor fi nevoiți să îndeplinească niște porunci, iar promisiunile rămân literă de lege.

Declarații de dragoste adresate concurenților, jurizări pe ,,nevăzute” la propriu, sau accesorii hazlii purtate de fiecare dintre cei trei jurați vor face deliciul celor din fața micilor ecrane. Telespectatorii vor vedea ce chef va fi nevoit să jurizeze dur purtând pe cap o coroniță roz, sau care dintre ei va degusta un preparat misterios, fiind legat la ochi. Mai mult decât atât, miza jocului se va complica în momentul în care Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu vor fi nevoiți să se înfrupte din farfuriile cărora nu le-ar acorda nici măcar un cuțit pentru etapa următoare. Odată pornit, jocul ruletei presupune ca ,,norocosul” câștigător al unei porunci să se țină de cuvânt și să o îndeplinească până la finalul zilei.

Ce alte îndeletniciri mai au simpaticii chefi în noua confruntare și ce alte momente amuzante mai stau în ,,meniul” jurizărilor pe nevăzute, cât și în pauzele de filmări, telespectatorii Antena 1 pot vedea în marea premieră a sezonului 5 ,,Chefi la cuțite”, din 9 și 10 aprilie, ora 20:00.