Veşti bune pentru jucătorii amatori de tenis din Romnia, RTP continuă să se dezvolte şi în 2018. Azi, circuitul a înregistrat cel de-al 100-lea jucător care s-a înscris în competiţie.

RTP anunţă cu mândrie faptul că azi a validat în circuit cel de-al 100-lea jucător. Pe site-ul oficial www.tenispremium.ro, de azi, figurează 100 de jucători cu profil. 78 de jucători şi 22 de jucătoare. Dintre cei 100 de jucători înregistraţi în circuitul RTP, 66 au jucat cel puţin un meci la unul din cele patru turnee organizate la finalul anului 2017.
Astfel că în prezent 50 de jucători şi 16 jucătoare au deja clasament ca urmare a punctelor câştigate în circuit.

“Mă bucur foarte mult că azi RTP a atins cifra de 100 de jucători înscrişi. Este un semn bun că acest circuit are potenţial foarte mare de creştere şi că în 2018 numărul jucătorilor de tenis care vor alege să joace la turneele RTP vor fi tot mai numeroşi. Faptul că în pauza competiţională iubitorii tenisului de câmp află de RTP şi aleg să se înscrie în circuit, reprezintă dovada că românii doresc astfel de turnee destinate jucătorilor amatori”, a declarat Directorul RTP, Sebastian Popescu.

RTP nu percepe taxă de membru la înscrierea în circuit şi nici taxă de teren. Singura taxă pe care o plăteşte un jucător este cea de participare la turneul la care doreşte să joace.

RTP este singurul circuit din România destinat jucătorilor amatori care oferă premii tuturor participanţilor, cât şi arbitraj la fiecare meci. În plus, jucătorii primesc la fiecare meci o sticlă de apă, un baton energizant şi o banană, iar la meciurile din primul tur şi un prosop.

Laurenţiu Ionescu este liderul RTP în proba de simplu masculin încă de la organizarea primului turneu în data de 24 septembrie 2017. În timp ce la feminin, Andreea Avram este lider încă de la primul turneu la care a participat în circuitul RTP. Liderii la masculin şi feminin se pot schimba după turneele organizate în luna martie 2018, respectiv RTP 100 pe 24 martie şi RTP 50 pe 25 martie. În anul 2018 sunt programate 35 de turnee în circuitul RTP în Bucureşti, Timişoara, Constanţa, Iaşi, Braşov, Cluj Napoca şi Craiova. Pe 12 februarie încep înscrierile la cele două turnee din luna martie. Detalii în curând.

Jucătorii care doresc să participe la turneele RTP trebuie prima dată să se înscrie pe site-ul oficial unde îşi vor completa profilul de jucător.