Clasa politică este pe cale să primească o lovitură cruntă din partea tinerilor români. Sătui să fie conduși de corupți și incompetenți, patru români au pus la cale un plan prin care vor să schimbe radical în bine, România.

Îşi spun Noua Românie pentru că îşi doresc cu adevărat ceva nou, curat, frumos şi prosper pentru toţi românii. Toţi românii curajoşi şi dornici de schimbare sunt chemaţi să se alăture celui mai mare proiect care va produce cutremur în România.

După 27 de ani de aşteptare, a venit momentul mult aşteptat. O adevărată revoluţie a schimbării proneşte în aceste zile în toată ţara. Planul este simplu, toţi românii care au vârsta minimă de 18 ani şi nu au mai fost membri în alt partid, se pot alătura Noua Românie. Este singura formaţione politică din România, construită de la zero, singurul partid care nu acceptă traseişti politici şi care se autofinanţează prin cotizaţiile şi donaţiile membrilor.

În cei doi ani de existenţă, PNR are 28 de Organizaţii Locale, şase în Bucureşti, patru în Diaspora: Marea Britanie, Spania, Italia, Germania şi 18 în ţară, la Ploieşti, Constanţa, Timişoara, Craiova, Cluj Napoca, Oradea, Deva, Satu Mare, Iaşi, Bacău, Bălceşti, Buzău, Tulcea, Sibiu, Braşov, Piatra Neamţ, Galaţi şi Reşiţa.

Şi toate astea au fost obţinute cu foarte puţini bani, proveniţi din cotizaţia de 5 lei lunară, plătită de cei care au dorit să devină membri.

Avem o țară, mare, frumoasă, încă bogată, dar prost de tot gestionată. Nu avem lideri care să-și iubească țara și să poarte de grijă propriului popor care i-a pus în funcție la cârma țării.

Este timpul ca lucrurile să se schimbe. Actualii politicieni care de 27 de ani fac tot ce vor cu soarta țării după care vin și ne prostesc în față că nu nu pot face nimic, trebuiesc trimiși acasă…sau după fapte..la pușcărie.

Sunt tineri, ambițioși, serioși, fără trecut politic și cu dorință reală de schimbare. Nu au frică de actualii politicieni și sunt puși pe fapte mari.

Cei care au trecut pe la mai multe partide, cei care au deținut funcții la nivel local și central, nu au ce căuta în Noua Românie.

Membrii din Noua Românie sunt hotărâți ca indiferent de greutăți și volumul de muncă, să nu cedeze, să dezvolte proiectul și să convingă românii că ei sunt adevărata alternativă la actuala clasă politică și că nu vin să fure ceva sau să manipuleze pe cineva.

Lucrurile nu se schimbă de la sine. E nevoie de o nouă clasă politică, una curată, onestă, și care să lucreze pentru România și în interesul românilor. Pe site-ul oficial al Noua Românie puteți citi Statul și Programul Politic, www.partidulnouaromanie.ro.

Înscrie-te în Noua Românie și ia parte la adevărata schimbare a țării.   

Urmărește pe facebook activitatea Noua Românie.