Românii care și-au luat Țara Înapoi, primesc răsplata din partea lui Iohannis: Vor plăti taxa pe sănătate

Românii care și-au luat Țara Înapoi, primesc răsplata din partea lui Iohannis: Vor plăti taxa pe sănătate
loading...

Noul Cod Fiscal intrat de curând în vigoare aduce vești catastrofale pentru toți românii. Atât pentru cei din țară cât și pentru cei din afară. Au, n-au bani, trebuie să plătească contribuția la sănătate. Pentru acest lucru, românii care în noiembrie 2014 ”și-au luat țara înapoi”, trebuie să mulțumească lui Iohannis și PNL, întrucât au votat și promulgat această lege.

Toate persoanele care dețin un domiciliu în România, chiar dacă se află în străinătate, sunt obligate să plătească lunar, contribuţia de sănătate, adică minim 67 de lei pe lună.

În noul Cod fiscal au fost introduse două articole care spun că orice persoană fizică, chiar dacă nu realizează niciun venit pe teritoriul țării, este obligată să plătească contribuţia de sănătate.

Chiar și femeile însărcinate care nu au venituri, minori, persoane casnice, agricultori care nu îndeplinesc condiția de a fi impozitați și persoane care nu se află pe teritoriul României dar care încă dețin rezidența fiscală, vor fi obligați să plătească contribuția la sănătate.

Acest lucru va duce inevitabil pa popriri pe conturi și executări silite a românilor care nu își plătesc contribuția la sănătate.

Pe lângă la obligativitatea plății contribuției la sănătate, Inspectorii de la ANAF vor să le dea o lovitură financiară și mai puternică tuturor românilor aflați la muncă în străinătate.

Orice român care lucrează peste granițe va fi verificat la sânge de la 1 octombrie, iar în funcție de veniturile pe care românii din străinătate le realizează, indiferent de plafonul sau forma lor, se va aplica o impozitare strictă, pentru a atrage în acest mod cât mai multe fonduri la vistieria statului.

Inspectorii ANAF au elaborat o directivă care va permite verificarea tuturor căilor de provenienţă a banilor pe care românii din străinătate îi trimit lunar acasă apropiaților, prin diferite servciii de transfer sau prin alte modalități transparente sau care nu respectă cadrul fiscal intern.

În timp ce pentru românul de rând i se pun noi taxe și impozite, Patriarhului Daniel i se dublează salariul.

Şeful Bisericii Ortodoxe Române, va primi de la stat unsalariu de 20.000 de lei brut, ceea ce înseamnă că va lua lunar, în mână, aproape 15.000 de lei.

Iar 16.000 de preoţi vor fi plătiţi de la bugetul de stat.

Alte 16 feţe bisericeşti de rang înalt vor beneficia de creşteri salariale semnificative.

Arhiepiscopii majori şi mitropoliţii Bisericii Ortodoxe Române şi ai Bisericii Romano-Catolice vor avea salarii brute de peste 19.000 de lei.

Mitropoliţii şi episcopii, precum şi şefii cultelor (cum sunt rabinul-şef sau muftiul) vor avea parte de salarii majorate la peste 18.000 de lei brut.

Astfel, rabinul-şef şi muftiul vor primi lunar, în mână, de la statul român, peste 13.000 de lei.

Categories: ȘTIRI

About Author

Comments

 1. poporul
  poporul 19 September, 2015, 17:07

  De ce nu suplineste golurile financiare ale tarii cu confiscarea miliardelor de euro de la porcii sugaci din guvern care au fost prinsi de DNA, judecati, si obligati la restituirea furturilor, restituire nefectuata nici la ora asta, in dauna poporului roman???
  Legea e numai pentru unii, nu pentru toti???

  Reply this comment
 2. tdradrian
  tdradrian 22 September, 2015, 09:16

  sa-ti ia taxa pe sanatate poate,dar sa ti ia impozit pe venituri de afara mai greu pentru ca legea zice clar platesti impozit in tara in care produci banii ce vor sa faca ei se numeste dubla impozitare si nu prea se poate

  Reply this comment
 3. ana
  ana 23 September, 2015, 08:05

  Mi se pare normal ca toata lumea sa plătească asigurările de sănătate. Eu lucrez la urgenta si va pot spune dragilor platirori ca banii din sănătate se cheltuie cel mai mult cu cei fără venituri pentru ca ei beau peste măsură ,apoi se bat sau se aleg cu cele mai grele boli,asta datorita faptului ca nu au un servici sau o ocupatie si isi permit. Noi,care mergem la servici,nu mai avem timp de bautura si bătăi .

  Reply this comment
  • andreis
   andreis 2 October, 2015, 17:32

   nu pot sa platesc in romania asigurare medical daca nu beneficiez de serviciul lor de sanatate si plus platesc in tara in care traiesc chiar daca am rezidenta in Romania si asigurarea medicala obligatorie pt toti romani sunt deacord in totalitate ca ai sau nu venit doar ca sistemul sanitar in tara lasa mult de dorit si vb din experienta ( atunci cand ti se cere sa cumperi si apa oxigenata intr-un spital judetan )

   Reply this comment
  • s***p.
   s***p. 3 October, 2015, 11:10

   Ti se pare un kkt pe care il muncesti , ca voi astia din spitale biserici nu va mai saturati de bani dar stati pe aproapr ca.tara asta vu legile curului nu o sa mai fie nimenea care sa.va bage voua bani in buzunare ca sa.va uitati macar la cel de langa tn care sufera….

   Reply this comment
 4. Calaul
  Calaul 24 September, 2015, 03:41

  Labagiilor….nu o sa luati voi impozit dupa carca oamenilor care muncesc in strainate indiferent ce o sa faceti !!!! O sa fiti linsati pe rand !!!

  Reply this comment
 5. cosmin
  cosmin 24 September, 2015, 19:39

  draga ana,ti separe normal ca noi cei ce lucram in afara sa platim de 2 ori taxa de sanatate si in romania si in afara?cine ai ingrijeste pe cei care beau si se bat? voi? ca daca nu ai un serviciu si nu ai bani se uita cineva la tine? hai sa fim seriosi,mi se pare ca bati campii,eu daca vin in tara si am nevoie ,eu platesc fie consultatie fie medicatie,tratamente si orice,banii vin din afara si intra in tara,e vina noastra ca s-a ajuns aici?

  Reply this comment
 6. andrei
  andrei 26 September, 2015, 01:15

  Iohannis a promulgat legea, corect. Legea a fost insa facuta de guvern…pentru a fi corecti din punct de vedere politic.

  Reply this comment
 7. cosmin
  cosmin 26 September, 2015, 10:49

  Noul cod fiscal este razbunarea psd si a lui ponta pt ca romanii din strainatate refuza sa voteze psd=o adunatura de infractori .iohannis nu avea de ales legal decat sa promulge noul cod fiscal

  Reply this comment
 8. Florin
  Florin 30 September, 2015, 21:58

  Impzite spui a…. Daca chiar e pe bune ce spuneti voi aici imi scot toti bani pe care ii am in cont ( si in tara si afara), inchid conturile si daca ii prind cu mana intinsa la mine, la usa o sa le dau ce ia dat ciobanu lu masa…. Pai au muncit ei cot la cot cu mine… sa ii ia dracu ca nu vede 1 leu de la mine!!!!!!!!!!!!!!!!

  Reply this comment

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*