Reţeta lui Ciprian, introdusă de juraţi în meniul “Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor”

Reţeta lui Ciprian, introdusă de juraţi în meniul “Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor”
loading...

La proba cu preparate internaţionale, Ciprian a fost printre puţinii concurenţi lăudaţi de cei trei juraţi. Cu lacrimi în ochi, acesta a trăit o emoţie de nedescris atunci când cei trei chefi au gustat din farfuria să, l-au lăudat, iar ceilalţi colegi l-au şi aplaudat.

Juraţii au decis să folosească reţeta lui Ciprian în meniul serii respective. “Asta e o farfurie foarte corectă”, l-a lăudat chef Cătălin Scarlatescu.

Paste de orez cu creveţi şi legume

Ingrediente (pentru o porţie): paste orez 80 g , 5 creveţi de mărime medie, un ou, germeni de ceapă, ceapă roşie, morcov, câteva ciuperci albe, ardei roşu, 1 dovlecel, condimente 5 spices, sos, de soia light, sos de stridii, sos dim (atenţie la dim sos, acesta este picant)

Mod preparare: Se fierb pastele de orez şi apoi se răcesc. Între timp, într-o tigaie se sotează legumele tăiate în prealabil, după care adăugăm un mix format din light soia, sos de stridii şi dim sos. Se sotează apoi separate creveţii, se adaugă oul bătut şi imediat ce s-a gătit acesta adăugăm paştele şi germenii de ceapă. Condimentăm cu 5 spices. Se pot servi mixate, amestecând legumele cu paştele şi creveţii sau foarte simplu, separate, aşezate pe acelaşi platou.

meniu ciprian

Categories: MASS MEDIA

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*