In meciul de aseara de la „Exatlon”, Razboinicii au reusit sa treaca peste seria de infrangeri repetate, castigand jocul special! Echipa albastra, motivata de antrenorul Giani Kirita, a castigat cu scorul de 10 – 6. O noua zi, un nou duel aprins pe traseele de la Exatlon Romania din Republica Dominicana intre Faimosi si Razboinici, de data aceasta echipele s-au duelat pentru castigarea jocului special, iar odata cu victoria, acestia s-au bucurat de excursia intr-o o destinatie exotica.

Dupa o serie de rezultate negative, echipa albastra a intrat pe traseu foarte motivata sa dovedeasca faptul ca spiritul de razboinici este in continuare prezent si ca, desi in ultimele jocuri performantele lor nu s-au ridicat la nivelul asteptarilor, acestia nu trebuie  subestimati de catre adversarii lor.

Meciul s-a incheiat cu scorul de 10 la 6 in favoarea Razboinicilor, iar Player of the Day a fost Nicoleta Lunca, handbalista reusind sa aduca echipei sale 3 puncte valoroase, sportiva castigand fiecare runda in care a jucat.

“Mi-a placut foarte mult acest final. Ma bucur ca am castigat, aveam nevoie de acesta victorie. Au fost cateva zile in care nu am reusit sa aduc puncte, ma simteam lipsita de puteri si chiar aveam nevoie de o zi ca cea de astazi. Sunt mandra de mine si de faptul ca ca am adus 3 puncte echipei mele; mi-am putut depasi limitele”, a declarat Nicoleta Lunca la finalul jocului special.

Seria de cinci victorii consecutive a Faimosilor a fost, in cele din urma, intrerupta de performanta de aseara a Razboinicilor, dar echipa rosie, prin Costin Gheorghe, a dovedit ca stie sa accepte o infrangere atunci cand adversarii lor sunt mai buni.

“A fost un final nefericit pentru noi astazi. Vreau sa felicit echipa Razboinicilor pentru victoria de azi, cu siguranta aveau nevoie de ea. Noi ne asteptam ca ziua in care vom pierde sa apara si a venit dupa 5 victorii consecutive. Ma bucur pentru ei pentru ca au stat foarte multe zile la baraca si cred ca aveau nevoie de iesirea asta. Au fost mai buni decat noi astazi, pot sa recunosc asta”, a declarat Costin Gheorghe.

Dupa declaratiile de la finalul jocului special, Giani Kirita a fost desemnat de catre elevii lui sa aleaga una dintre cele 3 stelute care contineau destinatii exotice ce urmau a fi vizitate de Razboinci, iar antrenorul albastrilor a ales steluta care i-a trimis in Laguna Dudu.

Razboinicii au profitat la maximum de iesirea din campurile Exalon si s-au distrat pe cinste la Laguna Dudu, unde s-au dat cu tiroliana si au sarit in apa de la mare inaltime. De asemenea, au vizitat o pestera din apropiere, unde, alaturi de Giani Kirita, s-au bucurat teribil. “Am ales Laguna Dudu, un loc asemanator cu un mini-paradis, cu sarituri de pe tiroliana direct in apa limpede. Dupa ce am petrecut ziua asta minunata, era normal sa avem si mancare pe masura. Am vazut ca toata lumea s-a bucurat cand au primit cartofi prajiti. A fost o zi superba, nu a lipsit nimic”, a spus Giani Kirita despre experienta din Laguna Dudu.

Confruntarea dintre Faimosi si Razboinici continua cu noi provocari si noi dueluri incendiare pe traseele din Dominicana, iar deznodamantul fiecarui meci il aflati urmarind “Exatlon” de sambata pana marti, incepand cu ora 20:00, la Kanal D!