Jurnalistul Radu Moraru susține că Florian Coldea a fost ”suspendat” și trecut pe linie moartă, prin ordin venit de la americani. Jurnalistul susține că Iohannis, Hellvig nu aveau nicio putere în fața Generalului Coldea.

Radu Moraru spune că șeful FBI l-a sunat pe șeful SRI, Eduard Hellvig și i-a spus să-l suspende din funcție pe Florian Coldea pentru ca generalul să nu ”împrăștie și mai mult rahatul”.

De ce a murit subit Coldea ?! Adica de ce a fost „lichidat” ?! Doar nu credeti balivernele cu Hellwig si Iohannis, care si-au incordat muschii si l-au demis pe Stapinul lor ! :))) Ordinul „lichidarii” psihopatului Coldea, multi instelatul lui Basescu, a venit de la Administratia Trump ! Ghita a fost un mic pion care a aratat „pisica” echipei Coldea-Iohannis-Helwig ! Doar nu credeti ca Iohannis l-a executat pe Coldea fiindca „gheneralul” s-a cufurit in vacante scumpe cu Ghita ?! Tot ce a dezvaluit Ghita pina acum e praf in ochi ! Insa Protectorii lui Ghita l-au pus sa ameninte ca vor urma dezvaluiri „mult mai grele” ! Adevarata executie a lui Coldea vine din America ! Prin suspendarea lui Coldea si trecerea lui pe linie moarta, James Comey, seful FBI, a oprit „ventilatorul” care ar fi imprastiat prea mult rahat ! Chiar daca James Comey a fost omul lui Hillary, el este acum omul noii Administratii ! Maurul si-a facut datoria, maurul poate sa moara ! Coldea a fost folosit de Comey in multe operatiuni „murdare” despre care nu ar dori ca „ventilatorul” sa le imprastie ! Dupa Coldea urmeaza Hans Klemm, un alt psihopat pervers care, diplomat de cariera, ar fi trebuit sa sustina USA si nu interesele corupte si bolnave ale lui Hillary ! Pun pariu pe 1.000 de marci germane :))) ca James Comey, seful FBI, l-a sunat pe Hellwig si i-a dat instructiuni!”, scrie Radu Moraru pe site-ul nasul.tv.

 Joi, Iohannis l-a chemat la Cotroceni pe Florian Coldea, iar câteva ore mai târziu, SRI a anunțat printr-un comunicat de presă, faptul că generalul a fost suspendat.

În urma informaţiilor apărute în spaţiul public referitoare la domnul general-locotenent Florian Coldea şi care au fost supuse unor verificări preliminare,  directorul SRI, domnul Eduard Hellvig, a dispus, conform procedurilor, constituirea unei comisii speciale de verificare a eventualelor încălcări ale legii sau deontologiei profesionale. În acest sens, până la finalizarea verificărilor, domnul general-locotenent Florian Coldea este pus la dispoziţia Directorului, potrivit prevederilor legale, iar atribuţiile funcţiei de prim-adjunct al Serviciului Român de Informaţii vor fi preluate de către Directorul SRI, domnul Eduard Hellvig. Sunt analizate toate circumstanţele prezentate public, precum şi documentele puse la dispoziţie de general-locotenent Florian Coldea. Precizăm că SRI a dezvoltat mecanisme interne de investigare a oricăror indicii cu privire la încălcări ale legii ori a cadrului normativ intern, pe baza unei metodologii şi proceduri validate în timp. Structuri interne specializate şi subordonate directorului instituţiei întreprind, ori de câte ori situaţia o impune, măsuri complexe de verificare a informaţiilor cu privire la posibile încălcări ale legii ori a ordinelor şi regulamentelor militare şi, ulterior, adoptă măsurile adecvate. Instituţia noastră apreciază ca deosebit de important principiul legalităţii, care guvernează întreaga activitate a Serviciului, ca fiind o garanţie a respectării drepturilor omului şi a reputaţiei cadrelor instituţiei. Ne reafirmăm determinarea de a menţine standardele de profesionalism pe care sunt construite alianţele din care SRI face parte alături de servicii partenere din state cu tradiţie şi democraţii consolidate. Reiterăm faptul că Serviciul Român de Informaţii îşi îndeplineşte misiunile cu bună credinţă, în interesul securităţii naţionale şi a cetăţenilor români”, se arată în comunicatul oficial al SRI.

O revoluție poate da naștere la o Nouă Românie. Dacă tinerii își doresc cu adevărat o Nouă Românie, o pot face acum, alăturându-se proiectului Noua Românie, creat de la zero de tineri care vor să lupte pentru țara lor.

Te poți înscrie aici în Noua Românie.

Urmărește pe facebook, acțiunile Noua Românie.