Poliţistă filmată în timp ce se masturbează în secţia de poliţie

Poliţistă filmată în timp ce se masturbează în secţia de poliţie
loading...

O poliţistă a fost filmată de un coleg, în timp ce se masturba în secția de poliție. După ce șefii polițistei au văzut imaginile, Cynthia Marrero Pomales, în vârstă de 29 de ani, a fost suspendată din funcție.

A apucat-o pofta de sex în timp ce se afla în secția de poliție și în loc să se învoiască și să își facă poftele acasă, o polițistă din Puerto Rico s-a apucat să se masturbeze de față cu un coleg care o și filma.

Cynthia Marrero Pomales nu a mai ținut cont de gestul său, și lăsându-se controlată de hormoni, i-a permis unui coleg să o fotografieze și filmeze în timp ce se masturba în secția de poliție, îmbrăcată în uniformă.

După ce fotografiile cu polițista care se masturba la lucru, au devenit virale pe internet, șefii femeii au suspendat-o din funcție.

Ea a fost suspendată imediat pentru că a jignit onoarea poliţiei şi a făcut rău imaginii publice a instituţiei.

Cynthia a fost interogată de poliţie şi a dat o declaraţie, dar autorităţile nu au oferit alte detalii.

Culmea faptului este că polițista și-a făcut-o cu mâna ei. Atât masturbarea cât și suspendarea, căi se pare că ea a fost cea care a postat imaginile pe internet.

Însă intenţia ei era ca ele să fie văzute numai de un grup restrâns de prieteni.

În 2014, doi poliţişti din Puerto Ricol au fost concediaţi după ce au fost descoperite fotografii în care făceau sex în palatul prezidenţial.

Categories: FUN NEWS

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*