Lenjeriile de pat Damasc sunt cel mai des intalnite in cadrul hotelurilor si a pensiunilor de lux. Motivul este unul simplu, datorita materialelor folosite in trealizarea acestora, lenjeriile de pat Damasc sunt perfecte pentru relaxarea completa a tuturor vizitatorilor. Acestea au deseori un design minimalist, simplu, abordand o cromatica uni, perfecta pentru a pastra o armonie vizuala in orice camera in care sunt amplasate.

Acest tip de lenjerii este perfect nu numai pentru camere de hotel, ci chiar si pentru dormitoare de apartament daca doriti sa abordati o noua viziune de design interior atunci cand vine vorba despre lenjeriile de pat. Trebuie sa avem in vedere faptul ca un astfel de set de asternuturi va fi pozitionat pe cea mai voluminoasa piesa de mobilier din dormitor, in esenta pe pat. Tocmai de aceea, culoarea pe care lenjeriile de pat le vor avea trebuie sa se imbine intr-un mod armonios cu cea predominanta a incaperii in care vor fi pozitionate. Spre exemplu, daca mobila din dormitor este maro, atunci lenjeriile de pat trebuie sa adopte o culoare complementara pentru a putea crea o adevarata armonie vizuala in camera. Puteti opta pentru lenjerii damasc visinii, burgundii sau chiar si verde pal daca doriti sa adoptati acest stil.

Bumbacul Damasc, din care aceste lenjjerii sunt confectionate este 100% bumbac egiptean, de o calitate superioara. Ca si caracteristici speciale, putem spune ca acest tip de material se situeaza la mijlocul dintre bumbacul Ranforce si cel satinat sau dublu satinat. In esenta, lenjeriile de pat Damasc sunt foarte moi, rezistente dar si matasoase, fapt care le determina sa fie alegerea perfecta pentru toate persoanele care doresc sa isi achizitioneze un set de lenjerii care sa fie atat confortabile cat si foarte durabile. Lenjeriile Damasc reprezinta chintesenta luxului in domeniul asternuturilor de pat. Desi deseori acestea au un pret de achizitie ridicat, investitia intr-un astfel de set este una foarte inteligenta, mai ales datorita duratei de viata lungi pe care acestea o au.

Datorita caracteristicilor speciale pe care acest tip de bumbac le are, de fiecare data cand va veti aseza in pat veti simti un grad de confort nemaintalnit. Lenjeriile de pat Damasc sunt fix ce va trebuie daca doriti sa uitati complet de stresul di de oboseala acumulate in cadrul unei zile lungi la birou. Acestea sunt perfecte pentru toti cei care au un somn agitat datorita modului in care va vor rasfata si indemna sa dormiti pe intreg parcursul unei nopti. De fiecare data cand va veti aseza in pat veti simti de parca va aflati intr-o camera de hotel de cinci stele cu paturi si asternuturi croite special pentru pielea voastra.

Culorile, sentimentul pe care il veti avea la fiecare atingere si calitatea acestor asternuturi sunt ceea ce le recomanda. Toate aceste trei elemente va vor ajuta sa va relaxati si sa dormiti mai bine. Avand in vedere cat de important este somnul pentru noi ca si fiinte umane, este imperios necesar sa nu facem niciodata rabat de la calitatea asternuturilor noastre. Tocmai de aceea atunci cand va achizitionati urmatorul set de lenjerii de pat, puteti opta pentru bumbacul Damasc astfel incat sa fiti siguri ca veti detine asternuturile care va vor permite sa va relaxati complet atunci cand va aflati in confortul propriului dormitor.

Daca vreti sa va achizitionati un set de lenjerii de pat Damasc, tot ce trebuie sa faceti este sa vizitati Vise Pufoase si sa ne lasati sa va surprindem cu ofertele noastre imbatabile la acest tip de produs. De fiecare data cand veti intra pe siteul nostru veti putea sa va bucurati de cele mai bune preturi la lenjerii de pat si alte elemente care au fost concepute special in acest sens. La Vise Pufoase, dorim sa imbunatatim caltiatea somnului tuturor, gratie acestui fapt, am pus spre vanzare strict produse special alese pentru a putea fi folosite in orice dormitor si de catre orice persoana.

Nu exista nimic mai special decat o lenjerie de pat aleasa conform gusturilor si preferintelor voastre, fapt pentru care va incurajam sa explorati intreaga colectie de lenjerii de pat Damasc si sa ne lasati sa va surprindem cu ofertele noastre imbatabile!