Început de an de coșmar pentru 52 de persoane care în prima zi din 2017 au avut parte de spaima vieții lor. Au stat blocate timp de 45 de minute în Roata mare amplasată în parcul de distracții Tei din Capitală.

Au mers în parc să se distreze în prima zi din 2017 și era cât pe ce să se termine tragic. Din cauza unei pene de curent, 52 de persoane, 35 adulți și 17 copii, au rămas blocate în cabinele roții, preț de circa 45 de minute.

Politia și pompierii au fost chemați la locul incidentului. Firma de mentenanță a reușit să repună în funcțiune roata, iar cele 52 de persoane care erau blocate au coborât în siguranță.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov, Daniel Vasile, incidentul a fost anunţat prin 112 la ora 14.00, când roata mare din parcul de distracţii Tei s-a blocat din cauza unei pene de curent.

La faţa locului au ajuns echipaje de pompieri şi alpinişti utilitari, pregătiţi să intervină în cazul în care nu se reuşea punerea în funcţiune a instalaţiei.

Deși firma care se ocupă de administrarea parcului de distracții susțin că pe tot parcursul deficienței tehnice persoanele blocate în roată au stat la căldură și că au avut mijloace de comunicare, în realitate, comunicarea s-a făcut de la sol printr-o portavoce, iar oamenii nu au știut exact din ce motiv s-a blocat roata.