Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunilor „2k1” şi „Acces Direct”, de la Antena 1, trăieşte intens emoţiile primelor zile la grădiniţă ale micuţei sale, Carla.

Astăzi, Mirela şi-a dus fetiţa pentru a doua zi în programul de acomodare: „Am început ziua cu o petrecere, micuţa Anastasia, colega noastră de la grădi împlineşte astăzi 3 anişori, aşa că a doua zi a Carlei a fost printre tot felul de personaje de desene animate, confetti, tort, muzică şi dans. Am fost pusă în situaţia de a o lua pe sus, la un moment dat, să plecăm, ca să pot ajunge şi eu la emisiuni astăzi. Cu toate astea, simt o mică durere, parcă se rupe de mine. M-am simţit de parcă mi-ar pleca de acasă copilul, în altă ţară, dar trebuie să ţinem pasul”, declară Mirela Vaida.

Dacă în prima zi, Carla a fost nedespărţită de mama ei, astăzi lucrurile au stat cu totul şi cu totul diferit. „Am stat mai mult ascunsă în tufişuri, să văd când mă cheamă. Şi nu prea m-a mai chemat. E destul de independentă şi asta mă bucură.  Mai mergem în program de acomodare vreo săptămână şi de la 1 iulie mi-aş dori să intrăm în programul zilnic, cel de vară, care e mai lejer şi mai mult în aer liber. Am ales să începem acum grădiniţa pentru că am înţeles că este cea mai bună perioadă de acomodare pentru copii. ”, mărturiseşte Mirela.

Alegerea grădiniţei nu a fost o decizie foarte complicată, Mirela mergând aici pe recomandarea prietenilor. „Chiar astăzi m-am întâlnit acolo şi cu Seleşi, fetiţele noastre vor fi colege din toamnă. Pe noi ne leagă multe lucruri, încă din urmă cu 14 ani, când prezentam un matinal împreună, iar în viitorul apropiat vom fi şi vecini, pentru că avem în plan să ne mutăm şi noi la curte. Chiar am făcut şi planul de bătaie pentru zilele în care ne vom duce copiii cu schimbul la grădiniţă”, povesteşte aceasta.

Pe Mirela Vaida, telespectatorii o pot vedea zilnic, de luni până vineri, de la ora 14:00 la 16:00 la emisiunea „2k1” şi de la 17:00 la 19:00 la „Acces Direct”, iar sâmbăta, de la ora 17:00, într-o ediţie specială a emisiunii „2k1”, cu vedete.