Mihai Voropchievici a prezentat sâmbătă, la emisiunea “Adevăruri Ascunse” de la Antena 3 horoscopul runelor pentru săptămâna 24-30 septembrie.

Iată preziviunile runelor pentru săptămâna ce vine:

Berbec – trebuie să își consolideze toate forțele pentru a se poziționa în societate, la locul de muncă și în familie.

Taur – o săptămână de alergătură multă, puțin răsturnată. Se anunță o călătorie.

Gemeni – și ei sunt puțin de-andoaselea, dar se rezolvă. Au nevoie de răbdare și să nu încerce să forțeze norocul.

Rac – ambiguitate, ar vrea schimbarea locului de muncă sau a locuinței, pot lua deciziile cele mai bune în funcție de lucrurile care îi macină.

Leu – sunt lipsiți de precauție și intră într-o zonă de impact, unde nu sunt acceptați. Sunt pe o pojghiță de gheață foarte subțire. Aveți grijă cum acționați.

Fecioara – o săptămână în care nimeni nu o înțelege, este într-o nebuloasă, nu știe ce vrea, nu se exteriorizează. Singurele rezolvări la face cu voia Domnului.

Balanță – săptămâna vine cu rezolvări pentru întrebările care îi frământă. Rezolvarea vine cu dialog

Scorpion – sunt protejați de forțele divine, împotriva tuturor forțelor malefice care îi înconjoară. Rodul cercetărilor va fi extraordinar de bogat.

Săgetător – atenție, pericol de luptă. Mici dispute. Fiți calmi, nu explodați, totul se rezolvă, e ok.

Capricorn – o săptămână de dragoste, începe să caute. A mai căutat acum vreo două luni, acum mai caută încă o dată. Dragoste nouă, pasională. Cei căsătoriți, țineți-vă bine!

Vărsător – au avut ceva probleme, aveți posibilitatea să începeți o viață nouă. Influxuri de rejuvenare.

Pești – fertilitate și belșug. Nu înseamnă doar procreere, înseamnă și a face lucrurile să fie rodnice. Visele s-ar putea împlini