Scandal de proporții la emisiunea concurs Românii au talent, difuzată de PRO TV. Maxim Prepeliță a cântat dumnezeiește piesa Caruso, a primit 4 de DA din partea juraților, a fost ridicat în slăvi cu aprecieri și chiar îmbrățișat de Andra, dar surprize…surprize, a fost dat afară din concurs cu o săptămână înainte de a evolua în semifinale.

Maxim Prepeliță a lansat acuze grave la adresa organizatorilor concursului „Românii au Talent”. Concurentul susține că a fost eliminat pe nedrept.

La preselecţiile din luna martie a acestui an a interpretat piesa „Caruso a lui Andrea Bocelli, iar juriul a fost cu adevărat impresionat, pentru că tânărul a ajuns în semifinale. Cu toate acestea, atunci când trebuia să fie sunat pentru a veni la repetiții, i s-a spus că a fost eliminat.

Am vorbit cu ei şi explicaţia a fost următoarea: ne pare rău, dar dumneavoastră nu aţi fost selecţionat în etapa următoare, vă mulţumim pentru participare, aceasta a fost convorbirea noastră cu ei înainte cu o săptămână de semifinala în care trebuia să particip, pe 19 mai“, a declarat Maxim Prepeliţă, conform cancan.ro.

Tănărul a denunțat jocurile din culisele cunoscutei emisiuni, afirmând că Andra, Mihaela Rădulescu, Andi Moisescu și Florin Călinescu „stau de formă pe scaunul de jurat”.

 „Nu vreau să-i învinuiesc pe ei de ce s-a întâmplat. Pur şi simplu ei stau de formă pe scaunul de jurat, atâtea complimente am primit de la ei: talent cu carul, că am un har de la Dumnezeu, că în şapte sezoane pot să numere pe degete de câte ori au fost plăcut surprinşi de aşa momente. Şi multe altele, dar în spatele acestui show stau alţi juraţi, ăsta-i adevărul“, a dezvăluit Maxim Prepeliţă.

Concurentul a primit patru DA și teoretic a trecut în etapa următoare, doar că se pare că între timp a primit o veste proastă.

“Pot să aflu, vă rog frumos, din ce motiv am fost eliminat din concursul Românii au talent cu câteva zile înainte de semifinală, cu toate că am fost anunțat că pe data 19 mai o să particip și trebuia să fiu prezent la București pe 17 mai?”, a scris Maxim Prepeliță pe Facebook. Rămâne de văzut care este poziția Pro TV.

De profesie bijutier, Maxim Prepeliță a urcat pe scena Românii au talent și, fără pregătire muzicală de specialitate, a atins toate notele piesei “Caruso” a lui Andrea Bocelli. Andra a rămas cu adevărat impresionantă de vocea lui sensibilă, iar spectatorii s-au ridicat în picioare la finalul momentului său.

“Trebuie să-l iau în brațe, mi-a făcut piele de găina”, a spus artista, la acel moment, care a urcat pe scenă și l-a îmbrățișat pe concurent.

“N-ai venit cu mâna goală, ai venit cu o minunăție de voce”, a adăugat ea, care l-a certat inițial că, bijutier fiind, nu a adus niciun cadou juriului. Totul, în glumă.