Noua Românie, partidul creat de tinerii care nu au mai făcut politică, singura formaţiune care nu primeşte membri din alte partide şi nici traseişti politici, dă o lovitură uriaşă la început de an 2019. PNR şi-a deschis de azi, Organizaţie Locală în Canada.

Noua Românie, partidul fenomen refuzat de toate televiziunile naţionale, îşi continuă expansiunea şi dincolo de graniţele ţării. Un grup de români cu dor de ţară, stabiliţi în Canada, au pus bazele Organizaţiei PNR Canada.

Biroul Executiv Naţional a dispus înfiinţarea noii Organizaţii şi numirea lui Tibor Fabian ca Preşedinte interimar al PNR Canada. De profesie doctor medic veterinar, Tibor Fabian a contribuit din plin la înfiinţarea Organizaţiei PNR Canada, întrucât îşi doreşte ca de la mii de kilometri distanţă să contribuie la schimbarea lucrurilor în ţara sa natală. Este prima Organizaţie Locală înfiinţată în anul 2019 de către PNR şi cea de-a 37-a structură locală a Partidului Noua Românie“, se arată în comunicatul de presă al PNR, remis recentNEWS.ro.

În prezent, PNR are şase organizaţii locale în Bucureşti, şase organizaţii locale în Diaspora: Marea Britanie, Spania, Italia, Germania, Belgia şi Canada, şi 25 de Organizaţii Locale în marile oraşe din ţară: Ploieşti, Constanţa, Timişoara, Iaşi, Craiova, Galaţi, Cluj Napoca, Bălceşti, Braşov, Baia Mare, Sibiu, Satu Mare, Tulcea, Buzău, Bacău, Piatra Neamţ, Deva, Oradea, Arad, Reşiţa, Tîrgu Jiu, Drobeta Turnu Severin, Băile Olăneşti, Suceava şi Piteşti.

Partidul Noua Românie este singura formaţiune politică din ţară care nu primeşte membri din alte partide, nici traseişti politici şi nici nu face alianţe cu alte partide.

Noua Românie va candida la alegerile europarlamentare din 26 mai 2019. Dacă ai minim 18 ani, nu ai mai fost membru în alt partid cel puţin în ultimii 7 ani şi îţi doreşti o schimbare în ţară iar actualii politicieni nu te mai reprezintă vino în echipa Noua Românie.

Poţi să te înscrii în Partidul Noua Românie, completând aici formularul online.

Pe site-ul oficial al Noua Românie puteți citi Statul și Programul Politic, www.partidulnouaromanie.ro.

Urmărește pe facebook activitatea Noua Românie.