Marius Copil a fost învins miercuri seară, în turul doi la Cincinnati de croatul Marin Cilic, favorit numărul şapte al turneului ATP Masters.

Marius Copil a pierdut dramatic, partida cu croatul Marin Cilic pe care-l învinsese în anul 2012 la Beijing. Marius Copil a câştigat primul set al partidei cu Marin Cilic în tie break, scor 7-6(7-4), după 54 de minute de joc. Românul şi-a pierdut serviciul la 3-2 pentru croat şi a fost condus cu 5-2. De la acest scor, Marius Copil a reuşit să revină în set, să egaleze la 5-5 şi mai apoi să împingă soarta setului în tie-break unde a acut câştig de cauză.

În debutul setului doi, Marius Copil a avut nevoie de 7 minute pentru a-şi face serviciul, timp în care i-a anulat croatului 4 mingi de break. Din păcate, românul şi-a pierdut serviciul la 3-3 şi croatul s-a impus cu 6-4. La fel s-a întâmplat şi în setul decisiv când Cilic s-a impus cu 6-4.

Marius Copil părăseşte astfel turneul de la Cincinat în turul doi. Pentru accederea în runda a doua a competiţiei americane, Copil va primi un cec în valoare de 37,395 dolari şi 45 puncte ATP.