Marian Drăgulescu a pierdut în mod incredibil medalia la Mondialele de la Montreal

Marian Drăgulescu a pierdut în mod incredibil medalia la Mondialele de la Montreal
loading...

Marian Drăgulescu a pierdut medalia de bronz în finala de la sărituri din cadrul Campionatului Mondial de Gimnastică Artistică de la Montreal, Canada, pentru doar 50 de miimi. Aurul a fost cucerit de japonezul Kenzo Shirai.

Marian Drăgulescu a pierdut la mustaţă medalia de bronz la mondiale. Românul a făcut două sărituri bune şi a primit un total de 14,716 puncte.

Prima săritură a lui Drăgulescu a avut o dificultate 5.6 şi a primit pentru execuţie nota 9,100. A doua săritură a avut dificultate 5.4 şi la execuţie a primit 9.333.

Însă ultimul concurent din finală, Kim Hansol, l-a detronat pentru doar 50 de miimi.

Dacă românul a pierdut medalia pentru doar 50 de miimi, ucraineanul Radivilov Igor se poate considera cu adevărat ghinionist şi poate avea motive reale de supărare. A pierdut aurul pentru doar o miime. Japonezul a primit un total de 14,900, iar ucraineanul 14,899 puncte.

Delegaţia României vine cu traista goală de la Mondialele din Canada. Marian Drăgulescu este singurul român care s-a calificat într-o finală mondială. Cătălina Ponor a ratat în calificări, iar Larisa Iordache şi-a rupt tendonul lui Achile la încălzire şi a ratat competiţia.

finala sarituri masculin gimnastica montreal

 

Categories: SPORT

About Author

Comments

  1. Rent a car Otopeni
    Rent a car Otopeni 9 October, 2017, 10:31

    A reprezentat de fiecare data cu onoare Romania.

    Reply this comment

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*