Magia din timpul probelor emisiunii ,,Chefi la cuțite” nu constă doar în inspirația de moment în ceea ce privește alegerea ingredientelor sau în abilitatea fiecărui concurent de a prezenta o farfurie finală impecabilă.

Ci se întâmplă chiar la bancul de lucru, în cea mai surprinzătoare etapă a emisiunii, jurizarea pe nevăzute. De data aceasta un iluzionist a încântat privirile celorlalți concurenți și a stabilit cea mai spectaculoasă audiție, ca surpriză din partea echipei de producție.

Inspirat de David Copperfield, Ionuț Stoian, sau Johannes, este un magician cunoscut care aduce orice număr spectaculos la o situație în care se află pe muchie de cuțit. Spre norocul celor trei chefi, nu mâncarea a fost cea care a dispărut chiar de sub nasul lor ci jumătate din concurent, căci Johannes a decis să respecte tematica primei etape a show-ului și a apărut ,,pe nevăzute”. Magicianul a recurs la un număr de iluzionism pentru a-și face intrarea în platoul emisiunii, fiind primul personaj care a șocat și a încântat juriul în aceeași măsură!

Cuțitele oferite de Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu ar putea reprezenta o recuzită perfectă pentru invitatul surpriză. Dacă Johannes le-a primit sau nu, dacă a ieșit nevătămat din confruntarea cu simpaticii bucătari, dar și spectacolul cu care a încântat, telespectatorii vor vedea în sezonul 4 ,, Chefi la cuțite”. Premiera celei mai savuroase lupte culinare are loc pe 11 și 12 septembrie, de la ora 20:00, doar pe Antena 1!  

 magicianul johannis - chefi la cutite