Lora, Carmen Tănase și Vasile Muraru se vor confrunta pe teme de cultură generală cu “armata” celor 50 de blonde sexy și istețe, miercuri, 25 februarie, de la ora 20.30, la “Te pui cu blondele?”.

Printre întrebări și răspunsuri, invitații lui Dan Negru vor face mărturisiri interesante. Iar blondele le vor oferi acestora daruri neașteptate.

Lora va povesti că are nevoie de o atmosferă specială  pentru a scrie versuri.

“Am o veioză cu o anumită lumină, măsuța mea rotundă sau un fotoliu și un pahar de vin roșu sau roze…”, spune Lora.

Vasile Muraru își va aminti de dragul său profesor, maestrul Dem Rădulescu, și de bunul său prieten și partener de scenă, Nae Lăzărescu. La rându-i, Carmen Tănase va povesti cum a pierdut ocazia să fie o mare violonistă, dar și despre prietenia cu Principele Radu al României.

“Am fost colegă de facultate cu principele Radu și suntem buni prieteni. Sunt monarhistă. Și am un drag deosebit pentru regele Mihai”, spune aceasta.

Întrebarea-vedetă le va fi adresată invitaților și blondelor de un mare toboșar, Ovidiu Lipan Țăndărică. În plus, el le va testa blondelor simțul ritmic.

Cum se vor descurca acestea, telespectatorii Antenei 1 vor afla miercuri, 25 februarie, de la ora 20.30, numai la “Te pui cu blondele?”.